Police-Voice blog ➤
«Είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί δημοσιονομικός χώρος για αυξήσεις, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σέβεται όσους φέρουν το εθνόσημο» έγραψε ο υπουργός Υγείας
Λίγο μετά τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ένστολοι δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, ζητώντας αυξήσεις για αστυνομικούς, πυροσβέστες και λιμενικούς, ο υπουργός Υγείας τόνισε μέσω X ότι «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σέβεται όλους όσους φέρουν το εθνόσημο».
Αναλυτικά, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε:
Η Κυβέρνηση του @kmitsotakis σέβεται όλους όσους φέρουν το εθνόσημο. Είναι βέβαιον ότι μετά τις αναγκαίες αυξήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις θα βρεθεί ο δημοσιονομικός χώρος, για να ακολουθήσουν άμεσα οι αυξήσεις και για τα στελέχη της ΕΛΑΣ, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τιμή σε όσους τιμούν το Έθνος με τις υπηρεσίες τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου