Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2025

Στη ΓΑΔΑ ο Μάριος Αθανασίου για τη δήλωση: «Πολλοί από τους κουκουλοφόρους είναι ασφαλίτες» (εικόνα)

https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/3) ο Μάριος Αθανασίου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε στη ΓΑΔΑ με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει σε τηλεοπτική εκπομπή, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο των δηλώσεων ή την εκπομπή στην οποία έγιναν, αφήνει όμως σαφέστατα να εννοηθεί ότι πρόκειται για τις δηλώσεις που έκανε για τα επεισόδια μετά την συγκέντρωση για τα Τέμπη.

«Πολλοί από τους κουκουλοφόρους είναι ασφαλίτες, ξέρω μέχρι και πότε κάνουν διάλειμμα», είχε υποστηρίξει τότε, μεταξύ άλλων.

screenshot 4

Στο story που δημοσίευσε για την κλήση του στην ΓΑΔΑ, αναφέρει:

«Μια πρωινή επίσκεψη στη ΓΑΔΑ, στην οποία κλήθηκα για να υποστηρίξω τα λεγόμενά μου σε εκπομπή στην τηλεόραση. Χωρίς ειρωνεία, χαίρομαι για τα αντανακλαστικά της πολιτείας σε αυτό ζήτημα και ελπίζω στην ίδια αντιμετώπιση και σε άλλα… πολιτική διαφθορά, πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων, κατάχρηση εξουσίας, διάδοση ψευδών ειδήσεων και απόκρυψη στοιχείων. (Στα Τέμπη δηλαδή και όχι σε μια πορεία για τα Τέμπη)»

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου