Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2025

«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας....Ένοχες η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου για τη δο λο φο νία της..Με ομόφωνη απόφασή του, το...

https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤
«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τη μητέρα και την αδερφή της άτυχης 24χρονης. «Δεν έδειξαν το παραμικρό ενδιαφέρον να την προστατεύσουν» είπε

Με ομόφωνη απόφασή του, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών καταδίκασε τις τρεις κατηγορούμενες για την υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη το 2021.


Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπορία ανθρώπων, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα σωματικής βλάβης ανηλίκων τη σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη, ενώ την αθώωσε για το αδίκημα της διακοπής κύησης, όπως είχε προτείνει και ο εισαγγελέας.


Ένοχη κρίθηκε και η μητέρα του θύματος για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων.

Για τα ίδια αδικήματα καταδικάστηκε και η αδελφή της 24χρονης Φαίης.


Οι τρεις καταδικασθείσες δια των συνηγόρων τους αιτήθηκαν την αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων, κατά περίπτωση, του πρότερου σύννομου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας από το δικαστήριο με τον εισαγγελέα της έδρας να εισηγείται να μην τους αναγνωριστούν.


Ο εισαγγελέας τόνισε ότι η μητέρα και η αδελφή του θύματος επέδειξαν «μια συμπεριφορά συστηματικής ανοχής της επαιτείας και της κακοποίησης της Φαίης χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον να την προστατεύσουν».

Φαίη Μπακογιώργου: Ποινή ισόβιας κάθειρξης και 22 ετών στη σπιτονοικοκυρά της 24χρονης

Στη μητέρα της Φαίης Μπακογιώργου το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών και στην αδερφή της Φαίης επιβλήθηκε ποινή 11 ετών.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου