Διάφορες Αναρτήσεις

  • Λαμία: Συνελήφθη 44χρονος Αλβανός που χτύπησε τη μητέρα του και απειλούσε με μαχαίρι αστυνομικούς
    Λαμία: Συνελήφθη 44χρονος Αλβανός που χτύπησε τη μητέρα του και απειλούσε με μαχαίρι αστυνομικούς

  • Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο νεαρός 21 ετών, με καταγωγή από το Πακιστάν που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε ξου αλικά και λήστεψε κοπέλα
    Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο νεαρός 21 ετών, με καταγωγή από το Πακιστάν που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε ξου αλικά και λήστεψε κοπέλα

  • Εξαρθρώθηκε «ηλεκτρονική συμμορία» Ρομά που «ξάφρισε» πάνω από 6 εκατ. μέσω e-banking....Ανάμεσα στους συλληφθέντες καταζητούμενος για τη δολοφονία του 8χ ρονου στο Ζεφύρι
    Εξαρθρώθηκε «ηλεκτρονική συμμορία» Ρομά που «ξάφρισε» πάνω από 6 εκατ. μέσω e-banking....Ανάμεσα στους συλληφθέντες καταζητούμενος για τη δολοφονία του 8χ ρονου στο Ζεφύρι

  • ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο! Οι ISIS βομβάρδισαν Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στη Σελευκούπολη την ώρα της Θείας λειτουργίας! (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο! Οι ISIS βομβάρδισαν Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στη Σελευκούπολη την ώρα της Θείας λειτουργίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Θήβα: Ρομά δέχτηκε επισκεπτήριο με... κάν ναβη!   Συνελήφθη τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα του
    Θήβα: Ρομά δέχτηκε επισκεπτήριο με... κάν ναβη! Συνελήφθη τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα του

  • Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονου κοριτσιού στη Νέα Σμύρνη... ελπίζουμε με τη βοήθεια όλων μας να βρεθεί σύντομα»,
    Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονου κοριτσιού στη Νέα Σμύρνη... ελπίζουμε με τη βοήθεια όλων μας να βρεθεί σύντομα»,

  • Ξέσπασμα Τσελέντη: «Κομματόσκυλα, δε μασάω από απειλές, δεν με κρατάνε, δε με διόρισαν, δε τους έχω ανάγκη» (ΦΩΤΟ)
    Ξέσπασμα Τσελέντη: «Κομματόσκυλα, δε μασάω από απειλές, δεν με κρατάνε, δε με διόρισαν, δε τους έχω ανάγκη» (ΦΩΤΟ)

  • Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 20-7-2014
    Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 20-7-2014

  • Ο ανήλικος ενημέρωσε τις αρχές.. Νέα υπόθεση παιδοφιλίας συγκλονίζει την Κρήτη ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK..
    Ο ανήλικος ενημέρωσε τις αρχές.. Νέα υπόθεση παιδοφιλίας συγκλονίζει την Κρήτη ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK..

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 22 Μαρτίου 2025

Ήταν μεθυσμένος, λέει αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο με τη νεκ ρή 50χρονη - Του είχαν πάρει τα κλειδιά μία ημέρα πριν.....Φωτο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο φαίνεται να είχε πιεί πάρα πολύ - Συγγενής της 50χρονης καταγγέλλει πως μία ημέρα πριν το δυστύχημα συγχωριανός του 60χρονου του είχε πάρει τα κλειδιά του ΙΧ για να μην οδηγήσει επειδή ήταν μεθυσμένος



Εκτός τόπου και χρόνου έδειχνε να είναι ο 60χρονος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της 50χρονης γυναίκας που 
τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Παρασκευής στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά– Κολχικού, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr μια νοσηλεύτρια που εκείνη την ώρα έτυχε να περνάει από το σημείο του δυστυχήματος και σταμάτησε αμέσως για να βοηθήσει, όταν ρώτησε τον 60χρονο αν είναι καλά, εκείνος της απάντησε λέγοντας ασυναρτησίες, ενώ ήταν φανερό ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

«Το αυτοκίνητο της γυναίκας ήταν τουμπαρισμένο. Έτρεξα για να βοηθήσω και πήγα μίλησα στον οδηγό του άλλου οχήματος. Τον ρώτησα αν είναι καλά και αυτός μου απαντούσε ασυναρτησίες και τότε κατάλαβα ότι ήταν μεθυσμένος. Φαίνεται να είχε πιεί πάρα πολύ», δήλωσε. 

Αμέσως μετά, όπως λέει η αυτόπτης μάρτυρας, αν και διστακτικά καθώς είχε καταλάβει ότι δύσκολα η 50χρονη θα είχε επιζήσει από τη σφοδρή σύγκρουση, πλησίασε στο αυτοκίνητό της για να τη βοηθήσει.

«Δυστυχώς δεν είχε σφυγμό, ήταν ήδη νεκρή. Είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε. Αυτός ο δρόμος είναι πολύ απότομος και επικίνδυνος και ο οδηγός πρέπει να έτρεχε κιόλας. Άκουσα το "μπαμ" της σύγκρουσης και ήταν πολύ δυνατό. Θα μπορούσα να βρίσκομαι εγώ στη θέση της γυναίκας», σημειώνει.

Το αυτοκίνητο της 50χρονης διαλύθηκε,


Πήγαινε να πάρει το παιδί της

Η 50χρονη πήγαινε να πάρει το παιδί της από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης όταν έγινε το τροχαίο.  Σύμφωνα με συγγενή της άτυχης γυναίκας, η οποία μίλησε στο protothema.gr, η 50χρονη είχε αφήσει στο ΚΔΑΠ του Λαγκαδά το παιδί της για λογοθεραπεία και ξεκίνησε από το Κολχικό για να το παραλάβει όταν τελείωσε, όμως τελικά δεν έφτασε ποτέ καθώς η σύγκρουση αποδείχθηκε μοιραία.

«Μας κάλεσαν από το ΚΔΑΠ και μας είπαν ότι όλοι είχαν επιστρέψει για να πάρουν τα παιδιά τους και μόνο το δικό μας δεν είχε πάει να το πάρει κάποιος. Έτσι μάθαμε για το τροχαίο. Ο σύζυγος ξεκίνησε για να πάει προς το ΚΔΑΠ και είδε το αυτοκίνητο της γυναίκας στον δρόμο μετά το δυστύχημα. Σκοτώθηκε ακαριαία το κορίτσι», αναφέρει.


Συγχωριανός του πήρε τα κλειδιά μία ημέρα πριν το δυστύχημα

Μάλιστα, όπως λέει η συγγενής της 50χρονης, ο οδηγός του αυτοκινήτου κυκλοφορούσε μεθυσμένος και το προηγούμενο βράδυ και ένας συγχωριανός του επενέβη και του πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου για να μην οδηγήσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 60χρονος οδηγός που κρατούσε το τιμόνι ενός αυτοκινήτου και ενεπλάκη στο τροχαίο, δεν είχε δίπλωμα, καθώς του είχε αφαιρεθεί για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Απογευματινές ώρες χθες (21-03-2025), στο 1ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Λαγκαδά – Κολχικού, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 60χρονος άντρας. Αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός της γυναίκας οδηγού και ο βαρύς τραυματισμός του δεύτερου οδηγού, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 60χρονος άντρας στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, αφού του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λητής.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου