Διάφορες Αναρτήσεις

  • Μπήκαν κλέφτες στο σπίτι τους, ενώ βρισκόντουσαν μέσα!....γυναίκα με τρία παι........
    Μπήκαν κλέφτες στο σπίτι τους, ενώ βρισκόντουσαν μέσα!....γυναίκα με τρία παι........

  • Τα ουρλιαχτά των λύκων στη θέα χιονιού [βίντεο]
    Τα ουρλιαχτά των λύκων στη θέα χιονιού [βίντεο]

  • ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΡΟΣ.... Μέχρι και τους 22 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος Υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα
    ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΡΟΣ.... Μέχρι και τους 22 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος Υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα

  • Νέα εξέλιξη «Μυστηριώδης» εξαφάνιση βασικού μάρτυρα στην υπόθεση Άννυ
    Νέα εξέλιξη «Μυστηριώδης» εξαφάνιση βασικού μάρτυρα στην υπόθεση Άννυ

  • Λαβράκι σε έφοδο στην Κρήτη: Σφραγίστηκε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στα Χανιά! «Ξέχασαν» να κόψουν 450 αποδείξεις!
    Λαβράκι σε έφοδο στην Κρήτη: Σφραγίστηκε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στα Χανιά! «Ξέχασαν» να κόψουν 450 αποδείξεις!

  • Αστυνομικός ο 21χρονος που δίνει μάχη για τη ζωή του μετά το τροχαίο στο Περιστέρι
    Αστυνομικός ο 21χρονος που δίνει μάχη για τη ζωή του μετά το τροχαίο στο Περιστέρι

  • Ένταξη ειδικών φρουρών στο αστυνομικό προσωπικό γενικών καθηκόντων
    Ένταξη ειδικών φρουρών στο αστυνομικό προσωπικό γενικών καθηκόντων

  • "Περιμένω τον Γιώργο να γυρίσει" - το ξέσπασμα της γυναίκας του Τσιρώνη...

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Τι ζήτησε εστιάτορας από αστυνομικούς στην Κοζάνη  Προκλήθηκε ένταση ανάμεσα
    Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Τι ζήτησε εστιάτορας από αστυνομικούς στην Κοζάνη Προκλήθηκε ένταση ανάμεσα

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2025

Λησ τεία που «στράβωσε» πίσω από τη δο λο φο νία της 69χρονης συμβολαιογράφου – Οι κάμερες «συνέλαβαν» τον δράστη......Ρομά ο .....

https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤
Η 69χρονη συμβολαιογράφος, Μαρίζα Τερτσέτη Παπαδάτου, βρέθηκε νεκρή δίπλα στο αυτοκίνητό της μέσα σε μια λίμνη αίματος

Όταν στις 10:27 την Τετάρτη (19.2.2025) το πρωί ο γνωστός δικηγόρος της Ζακύνθου επισκέφθηκε την πολυτελή κατοικία της μητέρας του βρέθηκε μπροστά σ’ ένα σκηνικό θανάτου. Η 69χρονη συμβολαιογράφος, Μαρίζα Τερτσέτη Παπαδάτου, ήταν πεσμένη δίπλα στο αυτοκίνητό της μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η εικόνα παρέπεμπε ευθέως σε δολοφονία και ένα άκρως μυστηριώδες θρίλερ άρχισε να ξεδιπλώνεται.


Η ατυχή γυναίκα έφερε μια μαχαίρια στο μηρό και πέθανε μαρτυρικά μέσα σε λίγα λεπτά από αιμορραγικό σοκ έξω από το σπίτι της στη Ζάκυνθο.


 Η δουλειά έμοιαζε επαγγελματική, τα σενάρια πολλά και έτσι ένα κλιμάκιο πέντε αστυνομικών από τα κεντρικά του Ανθρωποκτονιών της Αθήνας πήγε στο νησί να λύσει άμεσα το μυστήριο του φόνου της γνωστής και ευκατάστατης συμβολαιογράφου.


Ρομά ο δολοφόνος


Οι αναλυτές του κλιμακίου με την εμπειρία πολλών χρόνων από περίεργα εγκλήματα κατάφεραν αποκλείοντας πιθανά σενάρια να διαπιστώσουν τι συνέβη. Με απλά λόγια το σκηνικό του θανάτου μίλησε και έδειξε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών ποιος και γιατί δολοφόνησε τη συμβολαιογράφο.


Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες το κίνητρο του φόνου ήταν μια ληστεία που πήγε στραβά. Ο νεαρός ληστής έστησε καρτέρι στην ευκατάστατη συμβολαιογράφο με σκοπό να πάρει χρήματα και τιμαλφή που είχε μαζί της ή έκρυβε στο σπίτι της. Η γυναίκα αντιστάθηκε και τότε ο δράστης της κάρφωσε το μαχαίρι στο μηρό. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε χωρίς να τον δει κανένας.


Όμως κάμερες που υπάρχουν στο ευρύτερο σημείο της επίθεσης φαίνεται να τον έχουν καταγράψει. Όλα συγκλίνουν στην άποψη πως πρόκειται για νεαρό Ρομά που όμως – σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία – δεν έχει ταυτοποιηθεί.


Αν οι έρευνες εξελιχθούν όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί σύντομα θα έχει διαλευκανθεί πλήρως το μυστήριο της δολοφονίας της 69χρονης συμβολαιογράφου.


Η Μαρίζα Τερτσέτη Παπαδάτου ήταν γόνος μιας από τις πιο σημαντικές οικογένειες της Ζακύνθου, του αείμνηστου δικαστή Γεώργιου Τερτσέτη, ο οποίος αρνήθηκε να στείλει στη γκιλοτίνα τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.


Ήταν μία από τις πιο γνωστές συμβολαιογράφος του νησιού, σύζυγος του δικηγόρου Γιάννη Παπαδάτου και μητέρα τριών παιδιών. 


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου