Διάφορες Αναρτήσεις

  • Εξαρθρώθηκε  σπείρα δραστών ,,ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ τους λογιστές και «ξάφριζαν» τους ηλικιωμένος της Αττικής! Πάνω από 11 περιπτώσεις!
    Εξαρθρώθηκε σπείρα δραστών ,,ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ τους λογιστές και «ξάφριζαν» τους ηλικιωμένος της Αττικής! Πάνω από 11 περιπτώσεις!

  • Νύχτα τρό.... για επιχειρηματία και τη σύζυγό του – εισέβαλαν στη βίλα τους, τους κράτησαν «ομήρους» για δύο ώρες.....
    Νύχτα τρό.... για επιχειρηματία και τη σύζυγό του – εισέβαλαν στη βίλα τους, τους κράτησαν «ομήρους» για δύο ώρες.....

  • " Χτυπήσαμε κόκκινο κ. αρχηγέ ", Επιστολή αστυνομικών

  • Φρίκη! Έβλεπαν live βασανισμούς παιδιών – Χειροπέδες και σε 2 αστυνομικούς στην Ελλάδα
    Φρίκη! Έβλεπαν live βασανισμούς παιδιών – Χειροπέδες και σε 2 αστυνομικούς στην Ελλάδα

  • ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ! Πολυτεχνείο: Με βαριές κατηγορίες στον εισαγγελέα οι 16 συλληφθέντες για τα επεισόδια
    ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ! Πολυτεχνείο: Με βαριές κατηγορίες στον εισαγγελέα οι 16 συλληφθέντες για τα επεισόδια

  • Ελαιόλαδο «μαϊμού» γέμισε τις λαϊκές και τα χωριά της Β. Ελλάδας!
    Ελαιόλαδο «μαϊμού» γέμισε τις λαϊκές και τα χωριά της Β. Ελλάδας!

  • Μετά τις αποκαλύψεις Κάντα... Τρεις συλλήψεις για τις μίζες στα εξοπλιστικά...Αρχισαν τα οργανα ! ! ! m.-
    Μετά τις αποκαλύψεις Κάντα... Τρεις συλλήψεις για τις μίζες στα εξοπλιστικά...Αρχισαν τα οργανα ! ! ! m.-

  • «Θεία δίκη» για το ζευγάρι που διέρρηξε εκκλησία και βούτηξε 300 ευρώ......
    «Θεία δίκη» για το ζευγάρι που διέρρηξε εκκλησία και βούτηξε 300 ευρώ......

  • Ηράκλειο: Εννέα συλλήψεις μεταξύ των οποίων και ένας αν ήλικος για κατοχή και διακίνηση ναρ κω τικών
    Ηράκλειο: Εννέα συλλήψεις μεταξύ των οποίων και ένας αν ήλικος για κατοχή και διακίνηση ναρ κω τικών

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2025

Πτώση ασανσέρ στο «Αγία Σοφία»: «Έκανε απότομη βουτιά και η γιατρός κατάφερε να βγει μπουσουλώντας».....

https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤
«Μπαίνουν μέσα και ασθενείς δεν το χρησιμοποιούν μόνο οι γιατροί» καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές

Ένα ακόμη περιστατικό με πτώση ασανσέρ σε νοσοκομείο της Αθήνας συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης (15.1.25) λίγες μέρες μετά το ατύχημα με τον ανελκυστήρα στον «Ερυθρό Σταύρο», που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων.


Σύμφωνα  με καταγγελία του γιατρού και συνδικαλιστή, Παναγιώτη Παπανικολάου, το νέο περιστατικό με ασανσέρ έγινε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Μέσα στον ανελκυστήρα βρισκόταν ειδικευόμενη γιατρός, η όποια πήρε το ασανσέρ από τον έβδομο και αυτό άρχισε ξαφνικά να αναπτυσει ταχύτητα και σταμάτησε στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου.


«Αυτό το περιστατικό έγινε στις δύο το πρωί τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μια συνάδελφος που εφημέρευε κλήθηκε για κάποιο περιστατικό. Τα δωμάτια των εφημερευόντων είναι στον έβδομο όροφο και πήρε τον ανελκυστήρα για να κατέβει. Τότε έκανε απότομη βουτιά ο ανελκυστήρας και σταμάτησε μεταξύ τρίτου και δεύτερου και ευτυχώς άνοιξε η πόρτα», αναφέρει στο newsit gr για το περιστατικό ο Παναγιώτης Παπανικολάου.


Όπως υποστηρίζει, το ασανσέρ αυτό δεν το χρησιμοποιούν μονάχα γιατροί του νοσοκομείου αλλά και πολλοί ασθενείς.


«Η γιατρός δεν τραυματίστηκε ευτυχώς σοβαρά μόνο κάτι μώλωπες στο χέρι είχε και κατάφερε να βγει μπουσουλώντας. Σε αυτό το ασανσέρ μπαίνουν μέσα και ασθενείς, μπαίνουν και νεογνά σε θερμοκοιτίδες καθώς και παιδάκια βαρέως πάσχοντα διασωληνωμένα, δεν το χρησιμοποιούν δηλαδή μόνο οι γιατροί», ισχυρίζεται.


Σύμφωνα με όσα λέει ο Παναγιώτης Παπανικολάου όταν η γιατρός πήγε να αναφέρει το συμβάν την επόμενη μέρα, η ίδια αντιμετωπισε κάποιες δυσκολίες ως προς την αναφορά του γεγονότος.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει σχετικά με το νέο περιστατικό πτώσης ασανσέρ πως λειτούργησαν τα φρένα του ανελκυστήρα και γι’ αυτό σταμάτησε στον δεύτερο όροφο και ευτυχώς δεν έχει πάθει κάτι ή ειδικευόμενη γιατρός ή όποια βρισκόταν μέσα.

Πηγή ➤https://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου