Διάφορες Αναρτήσεις

  • Προσοχή σκληρές εικόνες: Τα εγκλήματα του πολέμου στο Αφγανιστάν...Ένας Ολλανδός φωτογράφος δημοσίευσε τα συγκλονιστικά στιγμιότυπα
    Προσοχή σκληρές εικόνες: Τα εγκλήματα του πολέμου στο Αφγανιστάν...Ένας Ολλανδός φωτογράφος δημοσίευσε τα συγκλονιστικά στιγμιότυπα

  • ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ..Μετά από ένταλμα του Ανακριτή ..Συνελήφθη αδελφός φυλακισμένου για τους Πυρήνες της Φωτιάς
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ..Μετά από ένταλμα του Ανακριτή ..Συνελήφθη αδελφός φυλακισμένου για τους Πυρήνες της Φωτιάς

  • ΤΡΕΜΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!
    ΤΡΕΜΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!

  • Κως: Μπαλάκι με ναρκωτικά στις φυλακές...Περιείχε ηρωίνη
    Κως: Μπαλάκι με ναρκωτικά στις φυλακές...Περιείχε ηρωίνη

  • Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Τόσκας! «Και εγώ συνταξιούχος είμαι – Δεν έπρεπε να γίνει χρήση δακρυγόνων!»..ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΙΟΣ .. ??
    Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Τόσκας! «Και εγώ συνταξιούχος είμαι – Δεν έπρεπε να γίνει χρήση δακρυγόνων!»..ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΙΟΣ .. ??

  • ΔΟΞΑΣΤΕΕΕ ! Τροπολογία αθλιότητας και κομπίνας..ΑΙΣΧΟΣ! NTΡΟΠΟΛΟΓΙΑ – ΡΟΥΣΦΕΤΙ από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα πρόστιμα λαθρεμπορίας!
    ΔΟΞΑΣΤΕΕΕ ! Τροπολογία αθλιότητας και κομπίνας..ΑΙΣΧΟΣ! NTΡΟΠΟΛΟΓΙΑ – ΡΟΥΣΦΕΤΙ από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα πρόστιμα λαθρεμπορίας!

  • ΝΤΡΟΠΗ ! ! ΑΙΣΧΟΣ ! ! ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !  ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ! ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ??  (ΦΩΤΟ  – BINTEO NTOKOYMENTO)
    ΝΤΡΟΠΗ ! ! ΑΙΣΧΟΣ ! ! ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ! ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ! ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ?? (ΦΩΤΟ – BINTEO NTOKOYMENTO)

  • Κρήτη: Νέα «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ....
    Κρήτη: Νέα «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ....

  • Deutsche Welle  Τουρκία: Οι δεκάδες «εξαφανισμένοι» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  ειναι «λες και κάποιος τους διακτίνισε»...«Τον κατάπιε η γη».
    Deutsche Welle Τουρκία: Οι δεκάδες «εξαφανισμένοι» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ειναι «λες και κάποιος τους διακτίνισε»...«Τον κατάπιε η γη».

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2024

3χ ρονο...δέχθηκε σφαίρα κατά τη διάρκεια πυροβολισμών από Ρομά - Κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών ......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Μαρκόπουλο: Νεκρό το 3χρονο παιδί που πυροβολήθηκε στο κεφάλι - Πάνω από 20 κάλυκες στο σημείο

Το παιδί δέχθηκε σφαίρα κατά τη διάρκεια πυροβολισμών από Ρομά - Κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» όπου μεταφέρθηκε

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό του τραυματισμού 3χρονου παιδιού στο κεφάλι από πυροβολισμό στο Μαρκόπουλο καθώς παρά την μεταφορά του στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Κατά πληροφορίες το μικρό αγόρι είχε μεταφερθεί από την αρχή χωρίς  σφυγμό στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να προσπαθούν - χωρίς δυστυχώς επιτυχία - να το επαναφέρουν εκτελώντας ΚΑΡΠΑ.

Η εικόνα που υπάρχει είναι ότι όλα συνέβησαν στην οδό Αγίου Δημητρίου όταν για άγνωστο λόγο οι επιβαίνοντες σε ένα αυτοκίνητο που φέρονται να είναι Ρομά σταμάτησαν δίπλα σε έτερο αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν το παιδί και οι γονείς του (επίσης Ρομά) και για άγνωστο λόγο, άρχισαν να πυροβολούν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί το 3χρονο παιδάκι.

Αστυνομικές πηγές μεταφέρουν, μάλιστα, ότι στο σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί εντοπίστηκαν περισσότεροι από 20 κάλυκες.

Αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε από συγγενείς του στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου