Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΧΑΜΟΣ στα Τρίκαλα-Κατέρρευσε γέφυρα λόγω σφοδρής βροχόπτωσης!(Φωτο)..XAMOΣ στη Γλύφα -Βγήκε η θάλασσα στη στεριά!(φωτο)
    ΧΑΜΟΣ στα Τρίκαλα-Κατέρρευσε γέφυρα λόγω σφοδρής βροχόπτωσης!(Φωτο)..XAMOΣ στη Γλύφα -Βγήκε η θάλασσα στη στεριά!(φωτο)

  • Έγκλημα στον Ερυθρό: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Αλβανός που τράβηξε την πρίζα του αναπνευστήρα
    Έγκλημα στον Ερυθρό: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Αλβανός που τράβηξε την πρίζα του αναπνευστήρα

  • Αλβανοί «άρπαξαν» 70.000 ευρώ από ηλικιωμένη στην Πιερία - Προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς
    Αλβανοί «άρπαξαν» 70.000 ευρώ από ηλικιωμένη στην Πιερία - Προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς

  • Χειροπέδες σε 59χρονο που διατηρούσε σχέση με 15χρονη – Τα μηνύματα που τον «πρόδωσαν»
    Χειροπέδες σε 59χρονο που διατηρούσε σχέση με 15χρονη – Τα μηνύματα που τον «πρόδωσαν»

  • Δικογραφία σε 58χρονο  Ρομα  έκλεψαν τρία χιλιόμετρα καλώδια από φωτοβολταϊκά πάρκα......
    Δικογραφία σε 58χρονο Ρομα έκλεψαν τρία χιλιόμετρα καλώδια από φωτοβολταϊκά πάρκα......

  • Στυγερό έγκλημα στη Νίκαια
    Στυγερό έγκλημα στη Νίκαια

  • ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ! ?? ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ» ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ – ΕΩΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ
    ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ! ?? ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ» ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ – ΕΩΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ

  • ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.....Ψηφίστηκε από τη Βουλή Ρουμανία: «Πέρασε» ο νόμος για τη θανάτωση αδέσποτων σκύλων
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.....Ψηφίστηκε από τη Βουλή Ρουμανία: «Πέρασε» ο νόμος για τη θανάτωση αδέσποτων σκύλων

  • Παραλίγο τραγωδία στη Ρόδο: Έσκασε το λάστιχο αεροσκάφους κατά την προσγείωσή του..ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ
    Παραλίγο τραγωδία στη Ρόδο: Έσκασε το λάστιχο αεροσκάφους κατά την προσγείωσή του..ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2024

Ατύχημα σε σκοπευτικό κέντρο: Πυ ρο βό λη σε στο έδαφος και τα σκάγια τραυμάτισαν τον 16χ ρονο γιο της

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Παρ’ ολίγον οικογενειακή τραγωδία σε σκοπευτικό κέντρο της Βορειοανατολικής Αττικής, όταν μητέρα πυροβόλησε με δίκαννο όχι προς τον στόχο αλλά προς το έδαφος, και από τα σκάγια τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά στο πόδι το ανήλικο παιδί της.

Το ατύχημα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

«Η 51χρονη ενώ βρίσκονταν μέσα στο πεδίο βολής και ασκούνταν στη σκοποβολή με το ανήλικο τέκνο της, παρουσία του εκπαιδευτή τους, μετά από χρήση δίκαννου όπλου “Super Pose” πυροβόλησε προς το έδαφος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό από σκάγια στη δεξιά κνήμη του ανήλικου τέκνου της» αναφέρει το ενημερωτικό της αστυνομίας, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Vradini.gr».

Στον χώρο του σκοπευτηρίου βρίσκονταν και ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος όταν είδε τον γιο του μέσα στα αίματα, τον πήρε αγκαλιά, τον έβαλε στο αυτοκίνητό του και τον μετέφερε στα επείγοντα περιστατικά ιδιωτικής κλινικής στο Μαρούσι.

Αμέσως ο 16χρονος υποβλήθηκε σε τοπικό χειρουργικό καθαρισμό, του αφαιρέθηκαν τα σκάγια και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Οι γονείς και ο τραυματίας σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας φέρουν προσωρινό δελτίο αθλητικής δραστηριότητας.

Για τον τραυματισμό του ανήλικου ενημερώθηκε η Ασφάλεια Ωρωπού. Κλιμάκιο αστυνομικών πήγε στο σκοπευτικό κέντρο και πέρασε χειροπέδες στη μητέρα του παιδιού και στον 63χρονο εκπαιδευτή, κατηγορούμενοι για «σωματικές βλάβες από αμέλεια» καθώς και για παράβαση του νόμου «περί όπλων» και «μη τήρησης ασφαλών κανόνων όπλου».

Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας για το αιματηρό επεισόδιο και με εντολή του, μητέρα και εκπαιδευτής, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή ➤https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου