Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου χωρίς πινακίδες – Οι επιβάτες φορούσαν κουκούλες full face.....οι τρεις συλληφθέντες, ....

https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Στη σύλληψη τριών νέων, που κυκλοφορούσαν με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες στην περιοχή των Κωνσταντινοπολίτικων, προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου (19/10) αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, έπειτα από καταδίωξη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι τρεις συλληφθέντες, δύο εκ των οποίων είναι ανήλικοι, κρίθηκαν ύποπτοι από το πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης. Οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα για να σταματήσουν. Ο οδηγός του οχήματος τους αγνόησε, εμβόλισε το περιπολικό της Άμεσης Δράσης και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους των Κωνσταντινοπολίτικων. Στην οδό Αθ. Σταγειρίτη το καταδιωκόμενο όχημα εγκλωβίστηκε. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους επιβαίνοντες και τους πέρασαν χειροπέδες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και κουκούλες full face. Οι συλληφθέντες αιτιολόγησαν την απουσία πινακίδων κυκλοφορίας, λέγοντας ότι είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα από αστυνομικούς λόγω τροχαίας παράβασης. Στην καταδίωξη πήραν μέρος ακόμη δύο οχήματα της Άμεσης Δράσης, δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και σταθμοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας που βρίσκονταν κοντά.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν ενώπιον των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών.


 

 Πηγή ➤ https://www.enikos.gr

2 σχόλια:

  1. Πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις να εφαρμόζεται "εκπαιδευτική" πολιτική κατά τη διάρκεια της κράτησης και της ανάκρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή