Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Έπιασαν αλλοδαπούς δράστες εννέα διαρρήξεων Σε βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε.....

 
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Σε βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

Μπλόκο στο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί που είχαν ρημάξει τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου τους τελευταίους δυο μήνες, έστησαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και τους πέρασαν χειροπέδες, το πρωί της Πέμπτης.

Από την προανάκριση είχε προκύψει ότι στο διάστημα από τις 15 Αυγούστου ως τη σύλληψή τους, οι αλλοδαποί είχαν κάνει επτά διαρρήξεις και δυο απόπειρες και είχαν αρπάξει συνολικά 3.100 ευρώ, κοσμήματα, είδη ένδυσης, έναν φορητό υπολογιστή και προϊόντα καπνού συνολικής αξίας 1.520 ευρώ.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε όταν εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, μια αναδιπλούμενη φαλτσέτα, ένας μεταλλικός κόφτης, ένα κατσαβίδι, ένα ζευγάρι γάντια μηχανής, καθώς και το μοτοποδήλατο που χρησιμοποιούσαν.

Σε βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους.
Πηγή ➤https://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου