Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Πυ ρο βό λη σε τον σουβλατζή για τα μάτια της συντρόφου του – Οι μαρτυρίες και το κολιέ που «πρόδωσαν» το δράστη....

  
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Είδε την γυναίκα με την οποία διατηρεί σχέση, να κάθεται μαζί με τον πρώην σύντροφό της στο ψητοπωλείο που εκείνος διατηρεί στον Κολωνό και τυφλωμένος από ζήλια άνοιξε πυρ.

Ο 48χρονος δράστης συνελήφθη λίγες ώρες μετά την ένοπλη επίθεση σε βάρος του 55χρονου, τον οποίο τραυμάτισε στον ώμο.

Όλα έγιναν στις 14:45 το μεσημέρι της Κυριακής (29/9), όταν ο 48χρονος είδε την σύντροφό του να κάθεται σε τραπέζι του ψητοπωλείου που διατηρεί ο 55χρονος στην συμβολή των οδών Ξανθίππης και Δράμας στον Κολωνό.

Τότε προσέγγισε το θύμα του και τον πυροβόλησε δύο φορές με πιστόλι των 7,65 με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον ώμο. Στη συνέχεια ο δράστης απομακρύνθηκε με μια μαύρη μοτοσυκλέτα ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Αυτόπτες μάρτυρες μεταξύ των οποίων και η σύντροφος του δράστη αναγνώρισαν στο πρόσωπό του το άτομο που πυροβόλησε τον 55χρονο σουβλατζή, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ένα χαρακτηριστικό κολιέ που φορούσε.

Το πρωί της Τρίτης (1/10), αστυνομικοί παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη που βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Δράμας και κατάσχεσαν, ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα περίστροφο κρότου και 9 κροτίδες.

Ο άνδρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο τμήμα ασφαλείας και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων και φωτοβολίδων.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου