Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Ασπρόπυργος: Εκτροπή πυροσβεστικού οχήματος από άγνωστη αιτία η ανατροπή του οχήματος .... δείτε φωτο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στο ύψος του ΙΚΑ και από άγνωστη αιτία η ανατροπή του οχήματος - Νεκρός ο οδηγός, τραυματίστηκαν άλλοι δύο πυροσβέστες που επέβαιναν στο όχημα,

Τραγωδία με έναν νεκρό και δύο τραυματίες που επέβαιναν σε πυροσβεστικό οχήμα, σημειώθηκε γύρω στις 22:30 το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από ανατροπή του στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στον Ασπρόπυργο, στο ύψος του ΙΚΑ.

Κατά πληροφορίες, οι τραυματίες δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο ένας τραυματίας είναι πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης, ο άλλος είναι εποχικός, ενώ ο οδηγός που έχασε τη ζωή του, ήταν υπαρχιπυροσβρέστης.

  





 
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ο ένας πυροσβέστης εγκλωβίστηκε μέσα στο πυροσβεστικό μετά το τροχαίο στον Ασπρόπυργο και όταν κατάφεραν να τον βγάλουν από μέσα οι συνάδελφοί του, ο άνθρωπος ήταν χωρίς τις αισθήσεις του.

Επίσης, από το τροχαίο τραυματίστηκαν άλλοι δύο άνθρωποι. Μάλιστα ο ένας από αυτούς, είναι σε σοβαρότερη κατάσταση σύμφωνα με πληροφορίες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες της ανατροπής του πυροσβεστικού.


Το τροχαίο έγινε πριν τις 22.00 το βράδυ, με τους συναδέλφους των πυροσβεστών να κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν τους τρεις που ήταν μέσα στο πυροσβεστικό. Δυστυχώς για τον έναν ήταν ήδη αργά…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου