Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Κινηματογραφική καταδίωξη για τη σύλληψη νεαρών Ρομά που μετέφεραν μετανάστες......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συνελήφθησαν ένας 18χρονος και ένας 15χρονος - Μετέφεραν άτομα με καταγωγή από το Αφγανιστάν και το Μαρόκο

Κινηματογραφική καταδίωξη για τη σύλληψη δύο νεαρών, 18 και 15 ετών, που ενέχονται σε μεταφορά παράτυπων μεταναστών, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας όταν οι δύο άντρες δεν σταμάτησαν σε σήμα της αστυνομίας για έλεγχο.

Όλα ξεκίνησαν στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, όταν εντοπίστηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα προπορευόταν (προπομπός) σε σταθερή απόσταση, προκειμένου να ελέγχει τη διαδρομή για την ύπαρξη αστυνομικών ελέγχων και να ενημερώνει το δεύτερο όχημα που μετέφερε αλλοδαπούς.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάθμευσης στα εν λόγω οχήματα, πλην όμως δε συμμορφώθηκαν και ανέπτυξαν ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές στα διόδια Ανάληψης.

Στη συνέχεια ένας εκ των οδηγών μαζί με το συνοδηγό εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και συνελήφθησαν έπειτα από πεζή καταδίωξη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν έξι αλλοδαποί, τρεις εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ έπειτα από αναζητήσεις βρέθηκε και το δεύτερο όχημα που λειτουργούσε ως προπομπός. Μετά τη σύλληψη των νεαρών, 18 και 15 ετών, κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες είναι Ρομά, ενώ μετέφεραν άτομα με καταγωγή από το Αφγανιστάν και το Μαρόκο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου