Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Βίντεο Η στιγμή της δο λο φο νίας του 28χρονου από τα ξαδέρφια του στην Κυψέλη – νέα μαρτυρία...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας του 28χρονο άνδρα στην Κυψέλη ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με τους δύο δράστες της επίθεσης να ομολογούν για το έγκλημα.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή της επίθεσης με το θύμα να δέχεται χτύπημα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο.

Συγκλονιστική μαρτυρία για τη σφαγή του 28χρονου στην Κυψέλη

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία στην Κυψέλη ήρθαν στην επιφάνει, με αυτόπτη μάρτυρα να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ούτε το ίδιο το θύμα δεν είχε καταλάβει τι είχε πάθει.

Όπως ανέφερε, το θύμα αιμορραγούσε και σωριάστηκε στο έδαφος. Στο σημείο που έπεσε ο 28χρονος συγκεντρώθηκε κόσμος, καθώς βρίσκονταν σε τροχαίο που είχε σημειωθεί στην περιοχή. Μάλιστα ορισμένοι πραγματοποίησαν έκκληση μέσω των social media να σπεύσουν το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, δύο αδέρφια, ηλικίας 17 και 19 αντίστοιχα, παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές, τονίζοντας πως αυτά είναι που μαχαίρωσαν τον 28χρονο άνδρα στην Κυψέλη.

Όπως είπαν στους αστυνομικούς ο 28χρονος από την Αλβανία ο οποίος ήταν ξάδερφος τους, τους κακοποιούσε και πως ο ανήλικος ήταν αυτός που τον μαχαίρωσε στο λαιμό με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το θύμα είχε βρεθεί αιμόφυρτος στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων κοντά στην Αγίου Μελετίου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αλλά λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

 Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου