Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Θρίλερ Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. το «Γεράκι» της τουρκικής ......... Εξετάζεται η εμπλοκή του στο μακελειό της Λούτσας.....εντοπίστηκε από την ΕΥΠ ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Με το τουρκικό οργανωμένο έγκλημα φέρεται πως σχετίζεται ο 30χρονος Τούρκος, που εντοπίστηκε από την ΕΥΠ στην Χίο, και συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. καθώς έφερε επάνω του ένα πιστόλι και ένα πλαστό ιταλικό διαβατήριο.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος φέρεται να αποτελεί μέλος ομάδας του τουρκικού οργανωμένου εγκλήματος με την κωδική ονομασία «Γεράκια», σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.

Στις αρχές του έτους η τουρκική αστυνομία πραγματοποίησε δύο επιχειρήσεις – σκούπα, στις οποίες έδωσε την ονομασία «Κελί», συλλαμβάνοντας δεκάδες μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο φερόμενος ως αρχηγός της συμμορίας, που εμφανίζεται να διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος της Τουρκίας Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Όπως έγραψε χθες το enikos.gr, πρόκειται για έναν άνδρα που σχετίζεται με το τουρκικό οργανωμένο έγκλημα και η ΕΥΠ γνωρίζει για αυτόν εδώ και αρκετό καιρό. Οι Αρχές εξετάζουν για ποιον λόγο βρίσκεται στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να κρίνεται ύποπτος για κάποια τρομοκρατική ή εθνικιστική ενέργεια, αλλά εικάζεται ότι πέρασε στην χώρα μας για καθαρά παράνομη ποινική δραστηριότητα.

Ερευνάται ακόμα και η σχέση που ίσως είχε μέλη εγκληματικών οργανώσεων που ενεπλάκησαν στο «μακελειό» στην Αρτέμιδα πριν από περίπου έναν χρόνο, όπου είχαν δολοφονηθεί 6 Τούρκοι, και για την φονική ενέδρα στον Πειραιά.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη στις 11/9 στη Χίο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χίου, αλλοδαπός (30χρονος), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο συλληφθείς στην πόλη της Χίου και σε έρευνα που ακολούθησε, σε οικία όπου διαμένει στην ίδια περιοχή, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πιστόλι,
  • γεμιστήρας,
  • 41 φυσίγγια,
  • 2 έγγραφα αρχών Ιταλίας (ταυτότητα και άδεια ικανότητας οδήγησης), τα οποία έφεραν ενδείξεις πλαστότητας.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς κατείχε το πιστόλι και τα φυσίγγια παράνομα, ενώ κατασχέθηκε και κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου».

Πηγή ➤https://www.enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου