Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Μανώλης Καλαϊτζιδάκης: «Δεν καταζητούμαι, πήρα το παι δί νόμιμα τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα» «Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής απαγόρευση εις βάρος του ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
«Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής απαγόρευση εις βάρος του για προσέγγιση του παιδιού», επεσήμανε ο δικηγόρος του

Την πεποίθηση πως ενήργησε νόμιμα όταν μπήκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και άρπαξε το νεογέννητο παιδί του, εξέφρασε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, γνωστός και ως «παλαιοχριστιανός», υποστηρίζοντας πως δεν του έχει επιβληθεί καμία νομική ενέργεια που να το απαγορεύει.

«Όλα όσα γράφονται ότι καταζητούμαι μετά την αφαίρεση του παιδιού είναι ψέματα. Μόλις χθες μίλησα με την αξιωματικό υπηρεσίας της Υπηρεσίας Ασφαλείας Πλατείας Συντάγματος και με διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στο νοσοκομείο, εξάλλου, ουδέποτε “εισέβαλα” όπως λένε», ανέφερε και συνέχισε:

«Κλήθηκα φανερά, για ζήτημα υγείας του παιδιού, από την διευθύντρια της Πνευμονολογικής Κλινικής, και πήγα κανονικά σε ώρες επισκεπτηρίου και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει πράξη με την οποία, ούτε να μου αφαιρείται η γονική μέριμνα ή η επιμέλεια, ούτε να μου απαγορεύεται η προσέγγιση του παιδιού».

«Είναι ένας άξιος πατέρας ο οποίος καμαρώνει τώρα το 7ο κατά σειρά παιδί του»

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται το παιδί είναι απολύτως κατάλληλο.

«Δεν μπορώ, για λόγους δικηγορικού απορρήτου να αποκαλύψω πού βρίσκονται, γονείς και βρέφος. Ο κ. Καλαϊτζιδάκης δεν κατηγορείται μέχρι στιγμής για κανένα ποινικό αδίκημα, αν του καταλογιστούν κατηγορίες τότε θα τις αντιμετωπίσουμε. Η εισαγγελία ανηλίκων με διαβεβαίωσε πάντως ως δικηγόρο του, ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής απαγόρευση εις βάρος του για προσέγγιση του παιδιού», επεσήμανε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε:

«Σε κάθε περίπτωση το περιβάλλον στο οποίο διαβιοί το παιδί είναι απολύτως κατάλληλο, έχει τις πρέπουσες συνθήκες και αυτό το διαπίστωσε και εκπρόσωπος της Πρόνοιας η οποία το επισκέφτηκε. Οι γονείς είναι υπεύθυνοι και κατάλληλοι. Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είναι ένας άξιος πατέρας ο οποίος καμαρώνει τώρα το 7ο κατά σειρά παιδί του. Η δε Σεβαστή Κανάκη είναι ζωτική ανάγκη να είναι ως μητέρα πάντα δίπλα στο παιδί της. Αρπαγή βρέφους δε νοείται νομικά από γονείς, πολλώ δε μάλλον από τηn μητέρα η οποία προστατεύεται από το άρθρο 21 του Συντάγματος».

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.g


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου