Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Στους 8 οι συλληφθέντες για το αιμα τηρό επεισόδιο στο ΕΠΑΛ – Αύριο στον εισαγγελέα οι δύο από τους εμπλεκόμενους....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι δύο από τους συλληφθέντες που φαίνεται πως ενεπλάκησαν στο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Εσπερινό ΕΠΑΛ στα Χανιά.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, από την προανάκριση των αστυνομικών αρχών, συνολικά συνελήφθησαν 8 άτομα ως εμπλεκόμενοι στο περιστατικό, 6 ανήλικοι και 2 ενήλικοι, καθώς και 6 γονείς των ανηλίκων, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας.

Οι 6 ανήλικοι μαθητές μαζί με τους γονείς τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, ενώ οι δύο ενήλικοι που φαίνεται πως εμπλέκονται στο επεισόδιο, αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Χανίων το πρωί της Τετάρτης.

Το χρονικό

Όλα έγιναν αργά το απόγευμα της Δευτέρας όταν εξωσχολικοί κατάφεραν να μπουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου διαπληκτίστηκαν με μαθητή του ΕΠΑΛ.

Τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν με μαχαίρι στο πρόσωπο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, cretapost.gr. Στο σημείο επικράτησε πανικός με τον 17χρονο να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα ευτυχώς ήταν επιφανειακά και ο 17χρονος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Πηγή ➤https://www.enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου