Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

51χρονος Χτύπησε την 90χρονη μάνα του στο κεφάλι… «για να του γράψει το σπίτι».... συνελήφθη και κρατείται για ....

  
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Ένας 51χρονος στον Βόλο χτύπησε την 90χρονη μητέρα στο κεφάλι ενώ κοιμόταν, «για να του γράψει το σπίτι». Ο άνδρας συνελήφθη και κρατείται για να δικαστεί αύριο Τετάρτη (18/9).

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής, σε σπίτι στη Ν. Ιωνία, όπου μένουν η ηλικιωμένη με τα δύο της παιδιά. Κάποια στιγμή, ενώ κοιμόταν ο 51χρονος γιος της κατηγορείται ότι την ξύπνησε και της είπε να του γράψει το σπίτι και στη συνέχεια άρχισε να την χτυπά στο κεφάλι.

Η ηλικιωμένη με τον άλλο της γιο και αδερφό του κατηγορούμενου, έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία και ο δράσης συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.

Χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου ζήτησε να του οριστεί δικηγόρος για να τον υπερασπιστεί, καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, ο κατηγορούμενος έχει βεβαρυμμένο παρελθόν καθώς έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και έχει εμπλακεί σε ληστεία, ενώ έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης στο εξωτερικό.

Πηγή: Magnesia News   https://lawandorder.gr

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου