Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Ήπια ένα τσίπουρο» είπε ο 46χρονος που τραυμάτισε σοβαρά το ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη - Τι έδειξαν οι μετρήσεις αλκοόλ.....

 
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου πέρασε ο 46χρονος ο οποίος χθες (11.09.2024) το πρωί παρέσυρε, ενώ ήταν μεθυσμένος με το αυτοκίνητο του ένα ζευγάρι και το 2 ετών παιδί τους στη Θεσσαλονίκη. Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε πιει ένα τσίπουρο.

Ο εισαγγελέας στη Θεσσαλονίκη απήγγειλε στον οδηγό που αποδείχθηκε ήταν μεθυσμένος δίωξη για κακούργημα. Ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, ενώ ανέφερε ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από την πλαϊνή είσοδο των δικαστηρίων, ενώ λίγο νωρίτερα έφτασε και η μητέρα του που δήλωσε ότι δεν έχει δει ακόμα το παιδί της προσθέτοντας ότι «θα ζητήσουμε υλικό από κάμερες για να δούμε πως έγινε το τροχαίο».

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου με τον άνδρα να είναι σε κρίσιμη κατάσταση και την σύζυγό του σε σταθερή ενώ το παιδί τους νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική.

Πηγή ➤https://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου