Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

19χρονος έκλεψε μηχανή, πήγε να διαφύγει και παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό.......συνελήφθη ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με αποκορύφωμα την παράσυρση ενός αστυνομικού και τον τραυματισμό του

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 19χρονου το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Θεσσαλονίκη, καθώς στην προσπάθειά του να ξεφύγει από αστυνομικό έλεγχο, παρέσυρε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος που οδηγούσε την κλεμμένη μοτοσυκλέτα, με συνεπιβάτη έναν 18χρονο, στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με αποκορύφωμα την παράσυρση ενός αστυνομικού και τον τραυματισμό του στο πόδι.

Ο 19χρονος συνελήφθη και έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία και του δεύτερου άντρα, ενώ και για δύο σχηματιστεί σχετική δικογραφία.

Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά προέκυψε ότι οι φερόμενοι δράστες είχαν κλέψει τη μοτοσικλέτα σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή της Τούμπας. Αφού εξερευνήθηκε από συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη της.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου