Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Παραδόθηκε ο 14χ ρονος που ξυ λο κό πη σε τον διευθυντή του Γυμνασίου έστησε ενέδρα στον καθηγητή του έξω από ....Όλα έγιναν το πρωί ...

  
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα ο 14χρονος που ξυλοκόπησε τον διευθυντή του Γυμνασίου στο οποίο φοιτά στο Ηράκλειο.

Ο μαθητής εμφανίστηκε μετανιωμένος στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου και ζήτησε «συγγνώμη» για όσα έκανε. Το πρωί της Παρασκευής ο 14χρονος έστησε ενέδρα στον καθηγητή του έξω από το Γυμνάσιο του Ηρακλείου. Μόλις ο διευθυντής βγήκε από το αυτοκίνητο, τον χτύπησε με μπουνιές, με αποτέλεσμα να στείλει τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο.

«Εμένα μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο άντρας μου και με ενημέρωσε ότι τον χτύπησε ένα παιδί» λέει στο newsit.gr η σύζυγος του διευθυντή του Γυμνασίου στο Ηράκλειο. 

Σύμφωνα με την ίδια τα πρώτα λόγια του συζύγου της ήταν ότι ο ίδιος θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο και συνεννοήθηκαν να πάει και αυτή εκεί. «Εγώ πήγα και τον βρήκα στο νοσοκομείο που θα τον πήγαιναν και τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα δείξουν οι εξετάσεις και τι θα μας πει ο γιατρός. Περιμένω να τελειώσει με τις εξετάσεις για να μου πει και μένα πως τον χτύπησαν γιατί ακόμη δεν προλάβαμε να μιλήσουμε» αναφέρει η σύζυγος του διευθυντή.

Όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής (27.9.2024) όταν ο μαθητής επιτέθηκε με μπουνιές στον διευθυντή καθώς έβγαινε από το αυτοκίνητο του, λίγο πριν μπει στο σχολείο.

Στη συνέχεια ο διευθυντής και θύμα του περιστατικού έπεσε αιμόφυρτος και κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, μεταφέροντας τον στο νοσοκομείο.

«Είμαστε ακόμη σε διαδικασία εξετάσεων εδώ στο γιατρό, δεν έχουμε τελειώσει, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί και πως έγινε αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι σήμερα το πρωί που πήγαινε στο σχολείο του επιτέθηκε ένα παιδί, αυτό πρόλαβε να μου πει μόνο ο άντρας μου» καταλήγει εμφανώς αναστατωμένη η σύζυγος του θύματος.

«Γιατί είπες στον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;» - Ο διευθυντής περιγράφει την επίθεση από τον 14χρονο μαθητή

Το περιστατικό συνέβη στο 9ο Γυμνάσιο -Ο 14χρονος εμφανίστηκε λίγο μετά τις 12:30 στο ΑΤ Ηρακλείου - Φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος και να ζήτησε συγγνώμη - Νωρίτερα είχε συλληφθεί ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Για την επίθεση που δέχθηκε από τον 14χρονο μαθητή το πρωί της Παρασκευής έξω από το 9ο Γυμνάσιο Ηρακλείου επειδή είχε ενημερώσει τους γονείς του ότι συμμετείχε σε κατάληψη, μίλησε ο διευθυντής του σχολείου στο radiome.gr

Όπως είπε «ο μαθητής με περίμενε στις 8 έξω από το σχολείο. Κατεβαίνοντας εγώ από το αυτοκίνητο κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου λέγοντας "γιατί είπες στον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;". Με χτύπησε, με έσπρωξε, μου έριξε γροθιά στο κεφάλι, τη μύτη, με έριξε κάτω».

«Ευτυχώς ήταν και άλλοι μπροστά και τον απέτρεψαν από τα χειρότερα» πρόσθεσε ο διευθυντής του Γυμνασίου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr    https://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου