Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Παλιοί γνώριμοι ...Αν ήλι κοι με παρελθόν έκαναν 11 κλοπές σε μαγαζιά ......συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Παλιοί γνώριμοι της Ασφάλειας από άλλες υποθέσεις κλοπών ήταν δυο 16χρονοι Ρομά που είχαν ρημάξει τα καταστήματα στην Καλαμάτα τον τελευταίο μήνα. Οι ανήλικοι, που δρούσαν ακόμη και μέρα- μεσημέρι, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και εξιχνιάστηκαν 11 κλοπές.

Από την έρευνα που έγινε σε οπτικό υλικό το οποίο κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος των μαγαζιών, προέκυψε ότι στο διάστημα από τις 29 Αυγούστου ως και την περασμένη Παρασκευή, οι δυο Ρομά είχαν διαπράξει οκτώ κλοπές και τρεις απόπειρες σε καταστήματα, από τα οποία είχαν αρπάξει χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και έναν υπολογιστή που η αξία τους ξεπερνά τα 5.000 ευρώ, αλλά στην κατοχή τους κατασχέθηκαν μόνο 61,2 ευρώ.

Σε βάρος των δυο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, μαζί με τους γονείς του που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία τους, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν την έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών.

Ανήλικοι άρπαξαν τσάντα

Ως την Κόρινθο ακολούθησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Λουτρακίου δυο ανήλικους Έλληνες που άρπαξαν την τσάντα ενός αλλοδαπού η οποία είχε μέσα χρήματα και προσωπικά αντικείμενα και διέφυγαν με μοτοσικλέτα. Οι δράστες συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου και προσήχθησαν για προανάκριση στην Ασφάλεια Κορίνθου, όπου έφτασε και ο 52χρονος πατέρας του ενός που συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Οι τρεις τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου