Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Άγνωστοι επιτέθηκαν και λήσ τεψαν ηλικιωμένο ζευγάρι και τη νύφη τους – Νοσηλεύονται στο......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τη ληστεία που έλαβε χώρα το βράδυ της 15ης Αυγούστου 2024 στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας.

Θύματα της επίθεσης υπήρξαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και η νύφη τους, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τρεις αγνώστους δράστες, που επιτέθηκαν με ακραία βία.

Συγκεκριμένα, οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του 82χρονου άνδρα και της 77χρονης συζύγου του, τους οποίους, αφού ακινητοποίησαν και έδεσαν, ξυλοκόπησαν με αγριότητα. Ο 82χρονος υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται, όπως και η σύζυγός του, στο νοσοκομείο Φιλιατών.

Η νύφη τους, που προσπάθησε να εισέλθει στο σπίτι από άλλη είσοδο, έγινε επίσης στόχος των δραστών. Την χτύπησαν στο κεφάλι με ξύλινο αντικείμενο, προκαλώντας σοβαρό αιμάτωμα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο χειρουργείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, με την κατάστασή της να παραμένει κρίσιμη.

Την ώρα της επίθεσης, ο γιος του ζευγαριού και ο εγγονός τους επέστρεφαν στο σπίτι, χωρίς να προλάβουν να αποτρέψουν το περιστατικό. Οι αστυνομικές αρχές της Ηγουμενίτσας διεξάγουν εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από το μέγεθος της βίας που εκτυλίχθηκε.

Πηγή ➤  https://www.enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου