Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Φωτιά στην Αττική: Αστυνομικοί σβήνουν τις φλόγες, δείτε βίντεο ...Όλη τη νύχτα απεγκλώβιζαν κατοίκους οι αστυνομικοί 250 οι διασώσεις

https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Οι ισχυροί άνεμοι μεταφέρουν τις φλόγες σε κάθε σημείο

Στη μάχη με τις φλόγες της φωτιάς στη βορειοανατολική Αττική μετέχουν και αστυνομικοί.

Όπως δείχνει το βίντεο του protothema.gr, τέσσερις αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή, όπου εμφανίστηκε μια μικρή εστία φωτιάς, λόγω των ισχυρών ανέμων, που μεταφέρουν τις φλόγες παντού.

Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, ωστόσο οι αστυνομικοί συνεχίζουν τη μάχη για την κατάσβεσή της, με έναν εξ αυτών να κρατάει το λάστιχο. 


 

Η αστυνομία συνδράμει στο έργο της Πυροσβεστικής, διευκολύνοντας τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ έκαναν και απεγκλωβισμούς κατοίκων από περιοχές που εκτυλίσσονται τα πύρινα μέτωπα. 

Φωτιά στην Αττική: Όλη τη νύχτα απεγκλώβιζαν κατοίκους οι αστυνομικοί στη βορειοανατολική Αττική - 250 οι διασώσεις

380 αστυνομικοί στις περιοχές που καίγονται στη βορειανατολική Αττική


Μεγάλη είναι η μάχη που δίνουν και οι αστυνομικοί στα μέτωπα της βορειοανατολικής Αττικής όπου συνεχίζει να καίει η φωτιά που ξεκίνησε το μεσημέρι της Αττικής από τον Βαρνάβα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τις 10 το βράδυ της Κυριακής μέχρι το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν συνολικά 250 απεγκλωβισμοί από άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ.



Κατά τις ίδιες πληροφορίες στις περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής όπου μαίνεται η φωτιά βρίσκονται και επιχειρούν 380 αστυνομικοί με 77 οχηματα, 36 μηχανες, 3 λεωφορεια και 4 βαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου