Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Βαρύς ο φάκελος του προσαχθέντα για τη δο λο φο νία του τοπογράφου, βρέθηκε το μηχανάκι της επίθεσης....Σε λίστα με άτομα της νύχτας ο.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Φέρεται να είχε ενεργό ρόλο στη απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου και βρισκόταν πολύ κοντά με τον Βλαστό - Η σχέση του με άτομα της ελληνικής σόου μπιζ

Το κουβάρι της δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη, που σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης στο Νέο Ψυχικό, ξετυλίγουν ολοένα και περισσότερο οι αστυνομικές Αρχές.

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα έγινε χθες, με την προσαγωγή ενός βασικού υπόπτου, έπειτα από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του 54χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προσαχθείς είναι άτομο ελληνικής καταγωγής, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για πολλές υποθέσεις, ενώ το όνομά του βρισκόταν σε λίστα με περίπου 200 άτομα της νύχτας που εμπλέκονταν σε παρανομίες.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, είχε ενεργό ρόλο στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και βρισκόταν πολύ κοντά με τον Παναγιώτη Βλαστό. Ίδιες πηγές κάνουν λόγο για έναν εμφανίσιμο άντρα, ο οποίος μάλιστα διατηρούσε σχέσεις με άτομα της ελληνικής σόου μπιζ.

Η προσαγωγή του έγινε, καθώς οι Αρχές φοβήθηκαν πως θα μπορούσε να φύγει από τη χώρα, ενώ εξακολουθούν να αναζητούν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της δολοφονίας, έχοντας κάνει έρευνα και στο σπίτι του. Ο ίδιος, πάντως, δεν δίνει στοιχεία, παραμένοντας σιωπηλός. Μαζί του έχουν προσαχθεί η σύντροφός του και τουλάχιστον άλλο ένα άτομο, για τα οποία όμως προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάτι. 

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το μηχανάκι που χρησιμοποιήσε ο δολοφόνος του Στάθη και το έχουν μεταφέρει στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) για αποτυπώματα.

Πλέον, οι καταθέσεις ατόμων που έχουν γνώση της υπόθεσης και θεωρούνται κομβικής σημασίας μάρτυρες για την επίλυσή της, είναι αυτές που θα κρίνουν αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον προσαχθέντα σε συνεννόηση με τις εισαγγελικές Αρχές, καθώς το αυτόφωρο για την ανθρωποκτονία έχει παρέλθει.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου