Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Στοχοποίηση Αστυνομικού και της οικογένειάς του απο αντιεξουστές και για την ηγεσία της ΕΛΑΣ ειναι …Κυριακή......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τα στοιχεία του και την οικογενειακή του κατάσταση ειδε δημοσιευμένα σε διαδικτυακό ιστότοπο ελεύθερης διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, αστυνομικός με την ηγεσία της ΕΛΑΣ να ..  παρακολουθεί την εξέλιξη

Αστυνομικοί που συμμετέχουν σε Αστυνομικές επιχειρήσεις,  βρίσκονται αντιμέτωποι με στοχοποίηση από αντιεξουσιαστές που επιδιώκουν και επιβάλλουν την κοινωνική αναταραχή με βανδαλισμούς και αναρτήσεις σε διαδικτυακούς ιστότοπους διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους και των μελών των οικογενειών τους.

Θρασύδειλοι επαναστάτες,  με σπρέι προκάλεσαν βανδαλισμό στη γειτονιά αστυνομικού και ανεγραψαν συνθήματα εναντίον του και των μελών της οικογένειας του,  μεταξύ των οποίων τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Σε ανάρτησή τους, στον διαδικτυακο ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρονται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στο αστυνομικό, δημοσιευόταν τη διεύθυνση κατοικίας του.

«Το βράδυ της Τετάρτης 24/7 προβήκαμε σε παρέμβαση με σπρεϊ στην πολυκατοικία που μένει ο μπάτσος … (σσ αναφέρεται ονομαστικά) μαζί με τη γυναίκα και τα δυο παιδιά του, στην οδό …. στην περιοχή ….  στη …, υπενθυμίζοντας του και ενημερωνόντας τη γειτονιά ότι πρόκειται για έναν ρουφιάνο και σκουπίδι. Ο συγκεκριμένος υπηρετεί …. (σσ αναφέρατε Υπηρεσία) και συγκεκριμένα … (σσ αναφέρεται Τμήμα).

Μέσα σε ένα κλίμα νηνεμίας και γενικευμένης καταστολής απ’την πλευρά του κράτους, όπως η εκκένωση καταλήψεων με πιο πρόσφατη την κατάληψη του ΑΚΙ στη πόλη μας, του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού στο πολυτεχνείο στην Κρήτη και την επίθεση στην πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις στην Αθήνα με τη σύλληψη δεκάδων συντροφιών, αφήνουμε ένα μικρό στίγμα αντεπίθεσης» αναφέρουνσε ανάρτησή τους οι αντιεξουσιαστές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένστολος μάχιμης Υπηρεσίας βρίσκεται σε στοχοποίηση από τους αντιεξουσιαστές, με τα στελέχη της ΕΛΑΣ να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας, με καλυμμένα τα χαρακτήρισα τους με μπαλακλάβες και τα υπηρεσιακά τους κράνη, σε Αστυνομικές επιχειρήσεις,  ενώ κατά τη μετάβασή τους προς τις Υπηρεσίες τους και στην αποχώρηση τους, να επιλέγουν να αλλάζουν τα υπηρεσιακά τους ρούχα είτε να φορούν σε “καμουφλαζ” πολιτικά ρούχα.

Την ίδια ώρα η ηγεσια της ΕΛΑΣ έχει επιλέξει να αφήσει εκτεθειμένα τα στελέχη της στις διαθέσεις των ταραξιών και των αντιεξουσιαστων να επιδίδονται σε “επαναστατική γυμναστική” σε βάρος του ένστολου προσωπικού της Αστυνομίας.

Πηγή ➤  https://www.nantiareport.g


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου