Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Απαράδεκτες νεαρές έκαναν φάρσα στην Πυροσβεστική με αφίσα του Νίκου Οικονομόπουλου! Την στιγμή που είναι μια δύσκολη περίοδος για τους πυροσβέστες ......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Απαράδεκτη συμπεριφορά επέδειξαν μια παρέα από νεαρά κορίτσια στην Λάρισα τα οποία αποφάσισαν να κάνουν φάρσα στην Πυροσβεστική σε μια περίοδο που μαίνονται οι φωτιές σε όλη την Ελλάδα και οι κλήσεις για τα συγκεκριμένα περιστατικά είναι πραγματικά δεκάδες!

Οι νεαρές θέλησαν να καταγράψουν σε βίντεο την φάρσα και να την «ανεβάσουν» στην πασίγνωστη πλατφόρμα TikTok.

Στο οπτικό υλικό φαίνονται να τηλεφωνούν στην Πυροσβεστική και να ζητούν βοήθεια για να κατεβάσουν μια αφίσα του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου που ήταν σε μια κολόνα για να την πάρουν σπίτι τους!

Το άτομο της Πυροσβεστικής που απάντησε στην κλήση ζήτησε από τα κορίτσια να σταματήσουν τα τηλεφωνήματα καθώς οι μέρες είναι δύσκολες για τους πυροσβέστες.

Ωστόσο, οι κοπέλες απλά γελάσανε και συνέχισαν ακάθεκτες τις κλήσεις με θράσος και χωρίς καμία ντροπή! Τελικά ανεβαίνουν στην κολώνα και κατεβάζουν μόνες τους την αφίσα του τραγουδιστή…

Το βίντεο έχει φτάσει στα χέρια της Αστυνομίας η οποία το ερευνά προκειμένου να διαπιστώσει ποιες ήταν οι Λαρισαίες καθώς για κακή τους τύχη τα πρόσωπά τους φαίνονται αρκετά καθαρά στις εικόνες.

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου