Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Πατέρας και κόρη έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα και η δίδυμη αδερφή.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Μετά το τραγικό δυστύχημα στην Μεσσηνία άλλη μία οικογενειακή τραγωδία με δύο νεκρούς σε τροχαίο σημειώθηκε στην Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής (28/07). Τη ζωή τους έχασαν ένας 53χρονος και η 15χρονη κόρη του, η οποία νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το xanthinews.gr, το τροχαίο σημειώθηκε χθες στον παραλιακό περιφερειακό στην διασταύρωση του Μυρωδάτου και ενεπλάκησαν ένα φορτηγό και ένα αυτοκίνητο με 5 επιβαίνοντες. Από το ΙΧ ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός και βαριά τραυματισμένες 2 γυναίκες και 2 παιδιά.

Πως συνέβη το τροχαίο

Πρόκειται για οικογένεια που επέστρεφε από την παραλία και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο φορτηγό. Εκτός από τον 53χρονο πατέρα, πέθανε και η 15χρονη κόρη του που ήταν διασωληνωμένη στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Να σημειωθεί ότι η 48χρονη μητέρα της οικογένειας νοσηλεύεται διασωληνωμένη και η δεύτερη κόρη, δίδυμη αδερφή του αδικοχαμένου κοριτσιού, είναι επίσης τραυματισμένη.

Στο xanthinews.gr τονίζεται ότι το σημείο της τραγωδίας είναι διασταύρωση καρμανιόλα και έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες τροχαία.

Πηγή ➤https://www.newsbreak.gr


1 σχόλιο:

  1. Σπύρος από Κέρκυρα29 Ιουλίου 2024 στις 5:03 μ.μ.

    Αφού είναι διασταύρωση καρμανιόλα και το γνωρίζουν οι αρχές (δήμος κοινότητα αστυνομία τροχαία) πλανάται ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ??????? αφήνετε τον κόσμο να σκοτώνεται
    ΓΙΑΤΙ. ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή