Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Σκηνές φαρ ουέστ .....Πυ ρο βο λι σμοί έξω από επιχείρηση – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ....... βίντεο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας (29/07) στις αρμόδιες Αρχές, έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στην Κρήτη, έξω από επιχείρηση.

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και προκάλεσε αναστάτωση καθώς πρόκειται για πολυσύχναστο σημείο και αρκετός κόσμος – οικογένειες με μικρά παιδιά και τουρίστες- βρίσκονται έξω εκείνη την ώρα στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το άτομο που πυροβόλησε βρισκόταν εν κινήσει.

Σημειώνεται πως από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Συνολικά τέσσερις ήταν οι πυροβολισμοί που «έπεσαν» το βράδυ της Δευτέρας (29/07), σε επιχείρηση στο Γάζι, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Creta24, ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος σταματάει μπροστά από την επιχείρηση και ο οδηγός φαίνεται να πυροβολεί τέσσερις φορές στις 23:27, και στη συνέχεια αποχωρεί από το σημείο.

Από το βίντεο δεν διακρίνεται αν επέβαιναν άλλα άτομα στο όχημα, με τις αρχές να αναζητούν υλικό από κάμερες αλλά και μαρτυρίες προκειμένου να αποτυπώσουν τη διαδρομή διαφυγής και να συλλέξουν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον ή τους δράστες.

Από του πυροβολισμούς προκλήθηκαν φθορές στη τζαμαρία του καταστήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr η επιχείρηση φέρεται να είχε υποστεί δολιοφθορά και στο παρελθόν.

Πηγή ➤https://www.enikos.gr   https://www.enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου