Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Ψυχικό: Δύο οι εντολείς για την εκτέλεση του τοπογράφου – Ετοιμαζόταν να φύγει για διακοπές στην Κύθνο ο δράστης!......Το ραντεβού στη Μύκονο.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στο σπίτι της συντρόφου του στο Ψυχικό, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εκτέλεσε τον 54χρονο τοπογράφο, συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας, το βράδυ της Παρασκευής.

Αρχικά, ο 44χρονος αντέδρασε έντονα στην προσαγωγή του, αλλά όταν οι αστυνομικοί του ξεδίπλωσαν τα δεδομένα μεταμορφώθηκε σε… «σφίγγα».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η σύντροφος του, η οποία αρχικά προσήχθη και εκείνη, ετοιμάζονταν να φύγουν για διακοπές στην Κύθνο, με τα στελέχη της Ασφάλειας να εκτιμούν πως ετοιμάζονταν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Στην κατοχή του άνδρα οι αστυνομικοί εντόπισαν:

  • δύο κινητά τηλέφωνα
  • δύο κάρτες sim
  • καθώς επίσης, ένα μπουφάν, παρόμοιο με αυτό που φορούσε ο δράστης την ημέρα της δολοφονίας,

ενώ κατάσχεσαν την ζώνη του σε μια προσπάθεια εντοπισμού πυρίτιδας, καθώς εκεί φέρεται να είχε βάλει τα όπλα με τα οποία εκτέλεσε τον 54χρονο.

Το ραντεβού στη Μύκονο

Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ ο δράστης πριν εκτελέσει τον τοπογράφο στο Ψυχικό, είχε συναντηθεί με δύο άτομα στη Μύκονο, που του έδωσαν την εντολή εκτέλεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες o ένας είναι άνδρας Αλβανικής υπηκοότητας και ο δεύτερος, ένας Έλληνας, γνώριμος των Αρχών. Τα στελέχη του Ανθρωποκτονίων συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποίησε ο δράστης την ημέρα της εκτέλεσης, αλλά και τα δύο πιστόλια της εκτέλεσης.

Πλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες προσαγωγές ατόμων, ώστε να συλληφθούν και οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του τοπογράφου.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου