Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Βίντεο από τη δράση 63χρονου «ελαφροχέρη» που παρίστανε τον πελάτη και «άδειαζε» κοσμηματοπωλεία Έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή

Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση ενός 63χρονου «ελαφροχέρη» ο οποίος είχε «ειδίκευση» στις κλοπές κοσμημάτων από κοσμηματοπωλεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής εξασφάλισε και παρουσιάζει το protothema.gr.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ο 63χρονος εισέρχονταν στα κοσμηματοπωλεία ως υποψήφιος πελάτης και όταν σιγουρευόταν ότι δεν τον προσέχει κανείς άρπαζε τα κοσμήματα και αποχωρούσε σαν κύριος. Στα βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr αποτυπώνεται η δράση του 63χρονου σε τρία κοσμηματοπωλεία της Κηφισιάς.

Δείτε βίντεο:

 

Η δράση του έλαβε τέλος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς οι οποίοι τον εντόπισαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (6/7) στο Περιστέρι και του πέρασαν χειροπέδες. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των κλοπών, ο συλληφθείς, προκειμένου να μην ταυτοποιηθεί, φορούσε ιατρική μάσκα προστασίας καλύπτοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπών από κοσμηματοπωλεία ενώ η αξία των αφαιρεθέντων κοσμημάτων υπολογίζεται άνω των 50.000 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και την κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κοσμημάτων και πτυσσόμενο γκλοπ.

Ο 63χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου