Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Ψυχικό: Βρέθηκε πυρίτιδα στη ζώνη του 44χρονου δράστη– Αναμένονται αποτελέσματα για μπουφάν και γάντια......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Φαίνεται να αποδίδουν οι έρευνες της Αστυνομίας στο σπίτι του 44χρονου φερόμενου ως εκτελεστή του τοπογράφου στο Ψυχικό πραγματοποίησαν οι Αρχές μετά τη σύλληψή του.

Όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, πυρίτιδα εντοπίστηκε στη ζώνη του 44χρονου βασικού υπόπτου της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Την ίδια στιγμή αναμένονται τα αποτελέσματα των ερευνών στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για το μπουφάν και τα γάντια που συνέλλαξαν από την οικία του 44χρονου, τα οποία έχον υποβληθεί σε ελέγχους για δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό και ίχνη πυρίτιδας.

Επίσης, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των ερευνών εντόπισαν μία κρύπτη στην ψευδοροφή του σπιτιού όπου περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα, μία συσκευή GPS και κάρτες SIM.

Τα παραπάνω ευρήματα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Χρήσιμα θα φανούν και τα αποτελέσματα από τον έλεγχο στα κινητά γιατί εκεί θα βρεθούν επαφές, μηνύματα, γεωγραφικά στίγματα.

Οι αστυνομικοί θεωρούν σίγουρο ότι ο 44χρονος φερόμενος δράστης, διέθετε – νοίκιαζε και άλλο χώρο που μπορεί να κρύβει οπλισμό ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου