Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Νεκ ρός από πυ ρο βο λι σμούς ένας 36χρονος, τον εντόπισαν δυο γυναίκες στην άκρη του δρόμου.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αρχές στην Κρήτη καθώς το βράδυ της Τετάρτης (03/07/2024) εντοπίστηκε νεκρός ένας 36χρονος άνδρας στην περιοχή Καθαρό στο Λασίθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, τον άνδρα εντόπισαν δύο γυναίκες πεσμένο στον δρόμο στο Καθαρό στο Λασίθι.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διασώστες παρέλαβαν νεκρό τον 36χρονο άνδρα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος φέρει θανάσιμα τραύματα από όπλο, ενώ στο σημείο βρίσκονται ήδη ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να διερευνήσουν το περιστατικό.


Παραδόθηκε ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον μπατζανάκη του πάνω σε γλέντι

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (3.7.2024) παραδόθηκε στην αστυνομία στο Λασίθι ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του 36χρονου από μπαλωθιές κατά τη διάρκεια γλεντιού στο Οροπέδιο Καθαρού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά όλα έγιναν την ώρα του γλεντιού για το κούρεμα (κουρά) των προβάτων στο Λασίθι. Μια παρέα, πάνω στο γλέντι και έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, άρχισε τις μπαλωθιές.

Ωστόσο, το γλέντι βάφτηκε με αίμα αφού μία από τις σφαίρες χτύπησε τον 36χρονο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. 

Ο 36χρονος Γιώργος Ν. παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από την περιοχή της Κριτσάς και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου αργά το απόγευμα, ωστόσο ήταν αργά καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του cretalive.gr, ο 32χρονος δράστης – που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ – ομολόγησε την πράξη του και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το μοιραίο πιστόλι όταν αντιλήφθηκε τι έκανε, αλλά όπως είπε δεν θυμάται το ακριβές σημείο.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για βολή από δίκαννο κυνηγετικό όπλο, ωστόσο ο 32χρονος φαίνεται να ισχυρίζεται ότι κρατούσε πιστόλι.

Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου