Διάφορες Αναρτήσεις

  • Φωτιά τώρα σε βιομηχανία στο Μενίδι   έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες
    Φωτιά τώρα σε βιομηχανία στο Μενίδι έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες

  • ΝΕΟΤΕΡΑ.. Ti δηλώνει ο Τξιάρχος που έριξε τα κάγκελα στην παρέλαση !  Ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Ιωάννης Σεϊντής ! !   ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ! ! !
    ΝΕΟΤΕΡΑ.. Ti δηλώνει ο Τξιάρχος που έριξε τα κάγκελα στην παρέλαση ! Ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Ιωάννης Σεϊντής ! ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ! ! !

  • Μερομήνια 2022: Έρχεται ψύχος και βαρυχειμωνιά – Αναλυτική πρόγνωση για Ιανουάριο και Φεβρουάριο
    Μερομήνια 2022: Έρχεται ψύχος και βαρυχειμωνιά – Αναλυτική πρόγνωση για Ιανουάριο και Φεβρουάριο

  • Συνελήφθη 56χρονη για απ ά τες: Πήγε να το σκάσει στη Βουλγαρία – Πώς απέσπασε χιλιάδες ευρώ......
    Συνελήφθη 56χρονη για απ ά τες: Πήγε να το σκάσει στη Βουλγαρία – Πώς απέσπασε χιλιάδες ευρώ......

  • Σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με Ι.Χ. στον Πύργο...
    Σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με Ι.Χ. στον Πύργο...

  • ΧΑΜΟΣ.. Άρχισαν τα όργανα στους ΑΝΕΛ...   Ξουλίδου: Ο Καμμένος πρέπει να φύγει....Η Ραχήλ για την Ξουλίδου: Έσκαψες τον λάκκο μου… Τώρα ήρθε η σειρά σου
    ΧΑΜΟΣ.. Άρχισαν τα όργανα στους ΑΝΕΛ... Ξουλίδου: Ο Καμμένος πρέπει να φύγει....Η Ραχήλ για την Ξουλίδου: Έσκαψες τον λάκκο μου… Τώρα ήρθε η σειρά σου

  • ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚ.... Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ GUARDIAN ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ..
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚ.... Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ GUARDIAN ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ..

  • Λένε «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ!Με το δάχτυλο στη σκανδάλη…
    Λένε «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ!Με το δάχτυλο στη σκανδάλη…

  • ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΡΙΚΗ ! ΓΙΑ σκευωρία μιλα ο συνταξιούχος ..Η πρώην σύζυγος καταγγέλλει για τον συνταξιούχο αστυνομικό στη Λάρισα: Τα κορίτσια που βίaζε ήταν οι αδελφές μου
    ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΡΙΚΗ ! ΓΙΑ σκευωρία μιλα ο συνταξιούχος ..Η πρώην σύζυγος καταγγέλλει για τον συνταξιούχο αστυνομικό στη Λάρισα: Τα κορίτσια που βίaζε ήταν οι αδελφές μου

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Χωρίς δακτύλιο το κέντρο της Αθήνας μετά την Παρασκευή 19 Ιουλίου – Πότε επιστρέφει ξανά......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τέλος χρόνου για τον δακτύλιο στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος παύει να ισχύει μετά την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024. Το μέτρο θα τεθεί ξανά σε ισχύ τον ερχόμενο Οκτώβριο, γύρω στα μέσα του μήνα.

Σημειώνεται πως ο δακτύλιος ισχύει από Δευτέρα έως Πέμπτη, κατά τις ώρες 07:00 – 20:00, και την Παρασκευή από 07:00 – 15:00.

Τα μέτρα του δακτυλίου δεν ισχύουν τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις επίσημες αργίες, καθώς και τις ημέρες που υπάρχει απεργία των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

  • Ζυγές ημερομηνίες: Κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα με αριθμό κυκλοφορίας που τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Μονές ημερομηνίες: Κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα με αριθμό κυκλοφορίας που τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Ποιοι έχουν ελεύθερη διέλευση στον δακτύλιο

Οι μόνιμοι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας, που έχουν μόνιμη κατοικία μέσα στα όρια του δακτυλίου μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν από τα όρια ελεύθερα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί την ειδική κάρτα που χορηγείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων. Επίσης, ελεύθερα διέρχονται τα οχήματα ιατρών που φέρουν το ειδικό σήμα, φυσιοθεραπευτών, αναπήρων πολέμου, αυτοκίνητα που οδηγούνται από ή μεταφέρουν ΑμεΑ ή ασθενείς που χρήζουν συχνής θεραπείας.

Στις εξαιρέσεις συμπεριλαμβάνονται και αυτοκίνητα κρατικών υπηρεσιών, ΟΤΑ, Οργανισμών ή επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας με ειδικούς αριθμούς κυκλοφορίας ή με εμφανή σήματα των υπηρεσιών αυτών, για τους επικεφαλής ξένων διπλωματικών αποστολών, εκπροσώπων του Τύπου με περιορισμό ανά ΜΜΕ.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου