Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Ανησυχητική σιγή για το καμένο supercar της Αθήνας....Η πρόσφατη πυρκαγιά του Koenigsegg Jesko των 3,2 εκατομμυρίων ευρώ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η πρόσφατη πυρκαγιά του Koenigsegg Jesko των 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, στην Αθήνα προκάλεσε σοκ στην κοινότητα των υπεραυτοκινήτων.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν ένα “Nur Edition” Jesko χτισμένο με ανθρακονήματα και χρυσές λεπτομέρειες. Η φωτιά ξέσπασε στις 15 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “6to6 Motor Europe Tour”, η οποία περιλάμβανε πάνω από 70 υπεραυτοκίνητα. Το αυτοκίνητο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη μόλις λίγες εβδομάδες πριν από το περιστατικό, με μια συνολική τιμή που ξεπερνούσε τα 3,6 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα, η Koenigsegg εξέδωσε προειδοποίηση σε όλους τους ιδιοκτήτες Jesko να μην οδηγήσουν τα αυτοκίνητά τους μέχρι να εντοπιστεί και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Μετά την καταστροφή του Koenigsegg Jesko στην Αθήνα, η εταιρεία εξέδωσε επίσημη δήλωση και συμβουλή προς όλους τους ιδιοκτήτες των Jesko να σταματήσουν να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τα αίτια της φωτιάς. Στην ανακοίνωση τους, η Koenigsegg δήλωσε: «Δεν γνωρίζουμε ακόμη τα αίτια του περιστατικού. Για λόγους ασφαλείας, ζητάμε από όλους τους ιδιοκτήτες και οδηγούς των Jesko (περίπου 28 σε όλο τον κόσμο) να αποφεύγουν την οδήγηση των αυτοκινήτων τους μέχρι να κατανοήσουμε καλύτερα την κατάσταση»​.

Η εταιρεία διερευνά τα αίτια της φωτιάς και έχει ήδη στείλει τα απομεινάρια του καμένου οχήματος πίσω στο εργοστάσιο της στην Ängelholm, Σουηδία, για περαιτέρω ανάλυση.

Πάντως κάτοχοι και λάτρεις των υπεραυτοκινήτων εξέφρασαν τις ανησυχίες τους στα social media. Πολλοί ανησυχούν για τα αίτια της φωτιάς την ασφάλεια των οχημάτων τους και κυρίως για την ανησυχητική σιγή της εταιρείας. Σε διάφορες πλατφόρμες όπως το Reddit και το Instagram, οι χρήστες συζητούν το περιστατικό, μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο του καμένου αυτοκινήτου, ενώ εκφράζουν την απογοήτευση τους για την απώλεια ενός τόσο σπάνιου και πολύτιμου αυτοκινήτου.

Κάποιες από τις απόψεις που αλιεύσαμε από τα social media:

Χρήστης στο Reddit: “Είναι απίστευτο ότι ένα τόσο πολύτιμο αυτοκίνητο μπορεί να καεί τόσο γρήγορα. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα η αιτία.”

Χρήστης στο Instagram: “Αυτό είναι καταστροφή! Ένα τέτοιο αμάξι δεν θα έπρεπε ποτέ να αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.”

Άλλος χρήστης στο Reddit: “Ευτυχώς που κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά είναι θλιβερό να βλέπεις ένα τέτοιο αριστούργημα να καταστρέφεται.”

Instagram: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό. Ελπίζω η Koenigsegg να βρει την αιτία και να διασφαλίσει ότι δεν θα ξανασυμβεί.”

Twitter: “Αυτό είναι τραγικό. Η φωτιά πρέπει να έχει σχέση με τα υλικά ή τη σχεδίαση του αυτοκινήτου. Πρέπει να ληφθούν μέτρα άμεσα.”

Reddit: “Ένα τόσο σπάνιο αυτοκίνητο να καίγεται έτσι… είναι απλά απαράδεκτο. Τι θα κάνει η εταιρεία γι’ αυτό;”

Facebook: “Συγκλονιστικό το ότι η Koenigsegg ζήτησε από όλους τους ιδιοκτήτες να σταματήσουν να οδηγούν τα αυτοκίνητα τους. Αυτό δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης.”

Πηγή ➤https://www.newsauto.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου