Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

«Με δάγκωσαν, με χτυπούσαν στο κεφάλι», λέει ο ελεγκτής που δέχθηκε επίθεση σε λεωφορείο....οι δράστες ήταν αλλοδαποί & Συνελήφθησαν...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας ελεγκτής εισιτηρίων σε λεωφορείο στην λεωφόρο Αμφιθέας με τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Όπως τόνισε στο Star ο ελεγκτής εισιτηρίων που δέχθηκε την επίθεση στο λεωφορείο στη Λεωφόρο Αμφιθέας «το χτύπημα είναι στο μάτι και δεν ξέρω με τι αιχμηρό αντικείμενο με χτυπήσανε» και πως «άμα είχε μαχαίρι δεν θα ήμουν εδώ να σας δίνω συνέντευξη».

Ο Γιάννης, ελεγκτής εισιτήριων σε αστικά λεωφορεία, δηλώνει ότι αισθάνεται τυχερός που ζει μετά τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε από τρεις επιβάτες.

«Ο ένας μάλιστα δεν δίστασε να τον… δαγκώσει», όπως εξομολογείται ο ελεγκτής εισιτήριων και στην κάμερα του STAR δείχνει την δαγκωνιά.

«Όσο και να σας φαίνεται απίστευτο ο ένας με δάγκωσε. Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Σήμερα ο ιατροδικαστής μου είπε ότι ήταν δαγκωνιά», αφηγείται ο ελεγκτής.

«Με χτυπούσαν αλύπητα τρία άτομα»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star όλα ξεκίνησαν την ώρα που έλεγχε το εισιτήριο μιας επιβάτιδος μέσα στην γραμμή του λεωφορείου Α2 στην λεωφόρο Αμφιθέας. Τότε δέχθηκε χωρίς καμία αιτία την άγρια επίθεση από τρεις άλλους επιβάτες που πήγαιναν για μπάνιο. Ο ένας πρώτα του άρπαξε το τσαντάκι με το μηχάνημα ελέγχου των εισιτηρίων και προσπάθησε να διαφύγει.

«Με χτυπούσαν από παντού! Με ρίξανε κάτω! Με χτυπούσαν με τα πόδια τους! Μάλιστα ο ένας είχε περάσει ένα κλειδί και με χτυπούσε με το κλειδί από το μηχανάκι», αναφέρει ο ελεγκτής.

«Είναι το μεροκάματο του τρόμου πραγματικά πας για μια δουλειά και δεν ξέρει αν γυρίσει κάποιος στο σπίτι  του», αφηγείται.

Συνελήφθησαν οι δράστες του ξυλοδαρμού

Οι ελεγκτές δηλώνουν ότι αισθάνονται ανυπεράσπιστοι και ζητούν προστασία της Πολιτείας, καθώς όλο και πληθαίνουν τα περιστατικά βίας από επιβάτες. Στην συγκεκριμένη επίθεση, οι δράστες ήταν αλλοδαποί και συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Στην κάμερα του STAR μίλησε ο δικηγόρος του θύματος, Μανώλης Αναστασάκης. «Τους συνέλαβαν», ενημέρωσε ο δικηγόρος του θύματος και πρόσθεσε ότι το θύμα έχει υποβάλλει μήνυση για απόπειρα ληστείας και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή.


Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου