Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

«Ήταν ημί........ και μας όρμηξε στα καλά καθούμενα» λέει ο οδηγός του απορριμματοφόρου που δέχτηκε επίθεση....Φωτο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου από τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από 34χρονο και τον 14χρονο γιο του, την ώρα που έκανε τη δουλειά του, μιλάει στο newsit.gr και περιγράφει όσα έζησε.

Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη χθες το πρωί (18-06-2024). Ο 32χρονος κατέθεσε μήνυση εναντίον των δύο προσώπων που του επιτέθηκαν και στη συνέχεια συνελήφθη ο 34χρονος πατέρας για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ αναζητείται ο 14χρονος γιος του. Από την επίθεση ο οδηγός του απορριμματοφόρου έπαθε κάταγμα στο πόδι.


Το θύμα της επίθεσης, ο 32χρονος Γιώργος Ερμείδης περιγράφει στο newsit.gr όσα έγιναν και συγκλονίζει: «Το περιστατικό έγινε χθες το πρωί γύρω στις 10 καθώς κάναμε την αποκομιδή των σκουπιδιών. Ήμουν επάνω στο απορριμματοφόρο εγώ και οι εργάτες κάτω και ανεβάζαμε τον υπόγειο κάδο. Κοιτούσα από το παράθυρο και είδα στα 50 μέτρα έναν άντρα ημίγυμνο από τη μέση και πάνω να τρέχει και να έρχεται προς το μέρος μας και μας όρμηξε στα καλά καθούμενα».

«Ήταν με τον ανήλικο γιο του, ο οποίος προσπάθησε αρχικά να τον κρατήσει και όρμηξε πρώτα σε έναν εργάτη, ο οποίος πρόλαβε και απομακρύνθηκε. Μετά πήγε στον άλλο εργάτη και κατέβηκα να δω τι γινόταν, γιατί δεν μας άφηνε να φύγουμε.

Προσπάθησα να τους μιλήσω αλλά αμέσως αντιλήφθηκα ότι ο πατέρας ήταν μεθυσμένος. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, δεν τα κατάφερα και άρχισε να με σπρώχνει, ήθελε να με χτυπήσει και ευτυχώς το απέφυγα. Έτσι όπως με κρατούσε κατάφερα να τον ακινητοποιήσω, τον άφησα στο έδαφος και αυτός καθώς πήγα να σηκωθώ, με τράβηξε και μου έσκισε την μπλούζα.

Στη συνέχεια αυτός με έπιασε από το αριστερό μου χέρι και ο γιος του, μου έκανε κεφαλοκλείδωμα. Εμφανίστηκε τότε και η γυναίκα του και η κόρη του και με κρατούσαν και αυτές. Είπα στον γιο να με αφήσει γιατί δεν είχα σκοπό να πειράξω τον πατέρα του, εγώ μόνο να αμυνθώ ήθελα. Και καθώς με κρατούσαν και με έσπρωχναν χτύπησα το πόδι μου στο κράσπεδο που βρισκόταν ενδιάμεσα του δρόμου και έσπασα το μετατάρσιο. Εκείνη τη στιγμή περνούσε τυχαία ένα περιπολικό, εγώ πήγα στο Κέντρο Υγείας πρώτα και μετά πήγα στο τμήμα να καταθέσω μήνυση. Από το πουθενά έγιναν όλα».

Στο μεταξύ σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης επισημαίνει ότι «είναι αδιανόητο εργαζόμενοι να φροντίζουν για την καθαριότητα της πόλης και να δέχονται αναίτια βίαιη επίθεση από άτομα, τα οποία προφανώς είχαν ως μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδιο» και τονίζει ότι η διοίκηση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου θα βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του τραυματισμένου εργαζόμενου.

Πηγή ➤https://www.newsit.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου