Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Χωρίς τέλος το θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό.... Συνελήφθη ο γιος του ηλικιωμένου, ο οποίος .... βίντεο και φωτο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση - Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια - Συνελήφθη ο γιος του ηλικιωμένου, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

 
Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στα Λιόσια αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο γιος του ηλικιωμένου έχει προσαχθεί και ανακρίνεται, καθώς εντοπίστηκε δίπλα στην απανθρακωμένη σορό. Ο ίδιος φέρεται να έκαιγε τον πατέρα του καθώς, όπως είπε στους αστυνομικούς αφήνοντάς τους άφωνους, δεν είχε χρήματα για να τον θάψει
liosia___1_
Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια, ωστόσο όσο βγαίνουν στο «φως» νέες μαρτυρίες, τόσο ενισχύεται αυτό της οικογενειακής τραγωδίας, με τον γιο να μπαίνει στον «κάδρο».

Υπενθυμίζεται ότι η απανθρακωμένη σορός εντοπίστηκε πάνω σε ένα καμμένο στρώμα στην αυλή του σπιτιού.

Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στον γιο του ηλικιωμένου, ο οποίος να σημειωθεί πως φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής ο άνδρας πρέπει να ήταν νεκρός αρκετές ημέρες γιατί η δυσοσμία ήταν έντονη.

Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα στο protothema.gr ο παππούς είχε πει ότι ο γιος του τον έδερνε, ενώ η μυρωδιά ήταν έντονη από την Τρίτη.

«Τον παππού τον έβλεπα που έβαινε και καθάριζε. Ήταν περίπου 80-85 ετών και ο γιος γύρω στα 60-65. Υπήρχε έντονη μυρωδιά, από την Τρίτη. Είχαν τσακωμούς, είχε πει ο παππούς σε μια γειτόνισσα ότι ο γιος του τον βαράει. Ο γιος είναι καθηγητής, είναι σπουδαγμένος. Τους είχαν κατασχέσει το σπίτι και είχε έρθει και ο ιδιοκτήτης και σε 2-3 μέρες θα του το παρέδινε».



Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


Πηγή ➤   https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου