Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Στο αυτόφωρο τη Δευτέρα ο 57χρονος γιος του ηλικιωμένου που βρέθηκε απανθρακωμένος - «Καθαρή» η ψυχιατρική του εξέταση.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί για να δικαστεί τη Δευτέρα ο 57χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (31.5.24) γιατί έκαψε τη σορό του ηλικιωμένου πατέρα του στο σπίτι που διέμεναν στα Άνω Λιόσια.

Ο 57χρονος εξετάστηκε το Σάββατο από ψυχίατρο, ο οποίος έκρινε ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

Έτσι, τη Δευτέρα θα δικαστεί στο αυτόφωρο στο πλαίσιο της ποινικής δίωξης που του άσκησε ο εισαγγελέας για τα πλημμελήματα της παρασιώπησης ανεύρευσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς σε αρχή και της παράνομης οπλοκατοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε δεν προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια που οδήγησε στον θάνατο τον ηλικιωμένο άνδρα ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο διενέργειας νεας  ψυχιατρικής εξέτασης στον 57χρονο.

Προσπάθησε να εξαφανίσει τη σορό προτού αφήσει το σπίτι

Η δυσοσμία στην γειτονιά αυτή στα Λιόσια ήταν αφόρητη με αποτέλεσμα οι γείτονες να καλέσουν την αστυνομία, η οποία ήρθε και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα όταν μπήκε στην αυλή του σπιτιού και αντίκρισε την απανθρακωμένη σορό.

Με φακούς στα χέρια μέσα στο σκοτάδι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί με την έντονη δυσοσμία να κάνει αποπνικτική την κατάσταση.

Όλη η γειτονιά στην οδό Αγαμέμνονος στα Λιόσια περίμενε με κομμένη την ανάσα και αντιλαμβάνεται πως κάτι κακό έχει γίνει σε αυτό το σπίτι.

Αυτό επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν ο 57χρονος γιος του νεκρού συλλαμβάνεται με την κατηγορία πως τεμάχισε την σορό του πατέρα του και στην συνέχεια την έκαψε.

Σοκαρισμένοι οι γείτονές μιλούν για έναν ήρεμο άνθρωπο που φρόντιζε τον πατέρα του.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου