Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Πατέρας κατηγορείται ότι χτύπησε τον 37χρονο γιο του με κατσαρόλα και τον λήστεψε.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο Βόλος στο επίκεντρο, με μια οικογένεια να έχει γίνει τις τελευταίες μέρες μαλλιά κουβάρια. Πατέρας κατηγορείται για ληστεία από τον 37χρονο γιο του. Υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση με κατσαρόλα, στο σπίτι που έμεναν.

Τα κληρονομικά έχουν οδηγήσει τις σχέσεις πατέρα και γιο στα άκρα. Ο Βόλος συζητάει τα συνεχή επεισόδια που εκτυλίσσονται, με αποκορύφωμα αυτό, που έχει στείλει τον 53χρονο κατηγορούμενο για ληστεία. Ο 37χρονος γιος του, υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση με κατσαρόλα και αμέσως μετά μια σειρά από χτυπήματα. Ο πατέρας του επιμένει πως ο ίδιος είναι το μεγάλο θύμα. Καταλογίζει ευθύνες στη νύφη του, που όπως λέει, «έχει βάλει για τα καλά το χεράκι της», ώστε οι σχέσεις της οικογένειας, να βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό σημείο.

Όλα έγιναν στο Αλιβέρι προχθές (18-06-2024) όταν η διαμάχη πατέρα και γιου, ξεπέρασε κάθε όριο. Ο 53χρονος πατέρας κατηγορείται ότι επιτέθηκε στον 37χρονο γιό του μέσα στο σπίτι τους με μια κατσαρόλα και τον χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού, κατηγορείται ότι του έκλεψε το κινητό του αξίας 1.000 ευρώ και 620 ευρώ, σε μετρητά.
Ο γιος κατέθεσε μήνυση και ο 53χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο γιος του απουσίαζε καθώς είχε αναχωρήσει για την Αθήνα όπου διαμένει και η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή 21 Ιουνίου του 2024. Ο 53χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε και λήστεψε το παιδί του με την απειλή μαχαιριού κρατείται και παραπέμπεται με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής, οπλοφορίας και κλοπής.

Δήλωσε χθες στο δικαστήριο ότι θα τον υπερασπιστούν η μητέρα και η κόρη του, που ήταν μπροστά στο περιστατικό, ενώ είπε πως για όλα ευθύνεται η νύφη του που διεκδικεί περιουσία και επηρεάζει τον γιο του.

Σε ερώτηση αν κάνει χρήση ναρκωτικών, είπε πως αυτό συνέβαινε στο παρελθόν, όσο ήταν φυλακή, ενώ ποινικό μητρώο φέρεται να έχει και ο γιος του που έρχεται στον Βόλο από την Αθήνα για να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά τον μήνα μετά από καταδίκη του.


Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου