Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Άνω Λιόσια: 30χρονος ξυλοκ........ την σύζυγό του – Ο πατέρας του μαζί με άλλα άτομα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που την προστάτεψαν.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε αυτή τη φορά στα Άνω Λιόσια. Ένας 30χρονος βιαιοπραγούσε εναντίον της 28χρονης συζύγου του. Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Ελευθερίας και Βελουχιώτη.

Η γυναίκα φώναζε για βοήθεια και αστυνομικοί που βρίσκονταν κοντά στο σημείο έσπευσαν προς το μέρος της. Στη θέα των αστυνομικών ο σύζυγός της την έσπρωξε μέσα στο αυτοκίνητό του και αποχώρησαν.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα, το οποίο στάθμευσε στην οδό Ζωναρά στα Άνω Λιόσια. Η 28χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο τρέχοντας προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι την έβαλαν μέσα στο περιπολικό.

Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.grεμφανίστηκε ο 44χρονος πεθερός της μαζί με άλλα άτομα και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, πετώντας τους πέτρες. Με τη βοήθεια της ομάδας ΟΠΚΕ που έφτασε στην περιοχή για ενίσχυση, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν οδηγώντας την 28χρονη και τον πεθερό της στο ΑΤ Αχαρνών.

Λίγες ώρες αργότερα, ο σύζυγος της 28χρονης πήγε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα και συνελήφθη για παράβαση του Ν.3500/06 «Περί Ενδοοικογενειακής Βίας» σε συνδυασμό με τα άρθρα 308 Π.Κ. «Σωματική Βλάβη» και 330 Π.Κ. «Παράνομη Βία» καθώς και για παράβαση του άρθρου 169 Π.Κ. «Απείθεια».

Ο πατέρας του συνελήφθη για παράβαση των άρθρων 378 Π.Κ. «Διακεκριμένη Φθορά» και 167 Π.Κ. «Βία Κατά Υπαλλήλων» και παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία κατά άγνωστων δραστών, για παράβαση των άρθρων 378 Π.Κ. «Διακεκριμένη Φθορά» και άρθρου 308 Π.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 42 «Απόπειρα Σωματικής Βλάβης.

Σημειώνεται ότι προκλήθηκαν φθορές στο περιπολικό, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί αστυνομικών.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των άγνωστων που βοήθησαν τον 44χρονο στην επίθεση κατά των αστυνομικών.

Για την 28χρονη δόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση ενώ την ενημέρωσαν για τη δυνατότητα εγκατάστασης στο κινητό της τηλέφωνο Panic Button. Επίσης ενημερώθηκε για την δυνατότητα μεταφοράς της σε δομή φιλοξενίας αλλά δεν το ήθελε.

Η 28χρονη μετά την κατάθεσή της αρνήθηκε να την υπογράψει, όπως και τα σχετικά έγγραφα που τής χορηγήθηκαν και ενημερώθηκε σχετικά για αυτό ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή ➤https://www.enikos.gr


2 σχόλια: