Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Ζευγάρι πήγε για διακοπές και άνοιγε… σπίτια με στόχο να βγάλουν τα έξοδα των… διακοπών. – 24.000 ευρώ η λεία τους......

  
https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένα νεαρό ζευγάρι ευθύνεται για τις κλοπές σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 31χρονο και μία 27χρονη που ήρθαν πριν λίγες ημέρες στο Ηράκλειο, έχοντας νοικιάσει ένα σπίτι airbnb για να κάνουν τις διακοπές τους.

Ωστόσο, δεν δίστασαν να προχωρήσουν να ανοίγουν… σπίτια με στόχο να βγάλουν τα έξοδα των… διακοπών.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την έρευνα των αρχών το νεαρό ζευγάρι κατά το χρονικό διάστημα από 17/06/2024 έως και την 19/06/2024 «μπούκαραν» σε πέντε σπίτια παίρνοντας χρηματικό ποσό  χρυσά κοσμήματα, ρολόγια, χρυσές λίρες και προσωπικά αντικείμενα, η  συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 24.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν χθες το βράδυ σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου και κατά τον έλεγχο αλλά και σε έρευνα στο σπίτι  βρήκαν και κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των 770 ευρώ και μέρος των κλοπιμαίων τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Τα λοιπά κατασχεθέντα κοσμήματα θα παραμείνουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου προκειμένου διακριβωθεί η προέλευσή τους ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου