Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Ισόβια και 17 έτη κάθειρξης στον 66χρονο λυράρη που βί α ζε και εξέδιδε...........Το δικαστήριο τον έκρινε ομόφωνα ένοχο χωρίς ελαφρυντικά.......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ισόβια και 17 έτη κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου στον 66χρονο λυράρη που βίαζε και εξέδιδε ανήλικο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το δικαστήριο τον έκρινε ομόφωνα ένοχο χωρίς ελαφρυντικά για τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και του επέβαλε την εσχάτη των ποινών. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 66χρονου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση πρόκειται για τον Ρεράκη Αναστάσιο του Γεωργίου και της Αγγελικής που γεννήθηκε το 1957 στο Ηράκλειο.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο πρόεδρος του δικαστηρίου τόνισε, όπως επισημαίνει το ekriti.gr, ότι είναι λυπηρό για έναν άνθρωπο να ακούει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, ωστόσο είναι πιο οδυνηρό ένα παιδί να έχει τραβήξει όσα το αγόρι της εκδικαζόμενης υπόθεσης.

Ο κατηγορούμενος λυράρης απολογούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι του έστησαν πλεκτάνη και ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ενοχής του.

Ο 66χρονος κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα του βιασμού, της μαστροπείας, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πηγή ➤   https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου