Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Κάθειρξη 10 ετών σε 26χρονο για απόπειρα βι α σμού 14χ ρονης σε πάρκο....Παρά τα δάκρυα και τα παρακάλια του στους δικαστές, του επιβλήθηκε ......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο Βόλος στο επίκεντρο για την αυλαία μιας υπόθεσης που συντάραξε την τοπική κοινωνία. Κάθειρξη για την απόπειρα βιασμού της ανήλικης, που σώθηκε επειδή αντιστάθηκε και επειδή ένα ζευγάρι έσπευσε να την βοηθήσει.

Παρά τα δάκρυα και τα παρακάλια του στους δικαστές, του επιβλήθηκε κάθειρξη 10 ετών για την απόπειρα βιασμού της ανήλικης. Ένα και πλέον χρόνο μετά τα δραματικά γεγονότα και τη σύλληψή του, έπεσε η αυλαία της υπόθεσης, που συντάραξε την τοπική κοινωνία. Ο 26χρονος έκανε λόγο για μια άσχημη στιγμή και ζήτησε συγγνώμη. Το θύμα του, ένα 14χρονο κορίτσι, πάλευε εκείνη τη νύχτα για να αποφύγει τον βιασμό. Σώθηκε επειδή αντιστάθηκε και κυρίως επειδή ένα ζευγάρι μέσα σε αυτοκίνητο την είδε και έσπευσε να την βοηθήσει. Ο πρόεδρος της Έδρας ανέφερε μεταξύ άλλων, πως το θύμα είναι πολύ πιθανό μέχρι και σήμερα, να φοβάται να βγει από το σπίτι της.

Η επίθεση του 26χρονου στην 14χρονη, είχε σημειωθεί στις 6 Οκτωβρίου του 2023, σε πάρκο του Βόλου. Κατά τη διάρκεια της δίκης ο 26χρονος έκλαιγε , ενώ η συνήγορός του μίλησε για το δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον που μεγάλωσε, εγκαταλειμμένος από πατέρα και μια αδιάφορη μητέρα, γεγονός που τον ανάγκασε να εργάζεται από μικρός για να ζήσει τον αδελφό του. «Δεν ξέρω τι συνέβη, τι με έπιασε, είχα πιει», δήλωσε στο δικαστήριο ο ίδιος.

Την 14χρονη τα μεσάνυχτα της 6ης Οκτωβρίου του 2023, την έσωσε η ψυχραιμία της, όταν ο 26χρονος, αποπειράθηκε να τη βιάσει. Καθοριστικής σημασίας αποδείχθηκε και η παρέμβαση ενός ζευγαριού νεαρών που παρατηρώντας ότι κάτι συμβαίνει στο πάρκο, όχι μόνο δεν αδιαφόρησε, αλλά έκαναν αναστροφή και με τον φωτισμό του αυτοκινήτου τους, αναζήτησαν και εντόπισαν τη 14χρονη, την οποία πήραν υπό την προστασία τους.

Ο 26χρονος τράπηκε αμέσως σε φυγή και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. Η 14χρονη επέστρεφε πεζή στο σπίτι της, λίγο πριν τα μεσάνυχτα εκείνης της νύχτας, όταν στη συμβολή των οδών Εχεκρατίδα και Αλευάδων, στη συνοικία της Φιλιππούπολης, ο 26χρονος άνδρας την αιφνιδίασε και πιάνοντάς την από τα χέρια προσπάθησε να την ακινητοποιήσει.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η μικρή αντέδρασε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, καλώντας σε βοήθεια. Ο 26χρονος της έκλεισε το στόμα και πέταξε το κινητό της τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια την πήρε στην αγκαλιά του και τη μετέφερε στην απέναντι πλευρά του δρόμου αφήνοντάς την ξανά στο έδαφος, αλλά πίσω από ψηλά χόρτα, με αποτέλεσμα να μην είναι ορατοί από τον δρόμο.

Ο 26χρονος αποπειράθηκε δυο φορές να κατεβάσει το παντελόνι της, ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρει. Παρά τον φόβο της η 14χρονη όχι μόνο δεν τα έχασε, αλλά διατήρησε την ψυχραιμία της, «καθυστερώντας» τον 26χρονο τον οποίο και κλώτσησε στην κοιλιά την ώρα που περνούσε ΙΧ για να καταφέρει έτσι να βγει στον δρόμο.

Ο 26χρονος διέφυγε προς την πλευρά του Φυτωρίου, για να εντοπιστεί τελικά από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να περπατά στη συμβολή των οδών Κλ. Πατέρα και 1ης Μεραρχίας στο ύψος της Πινακοθήκης με λασπωμένα ρούχα, καθώς φέρεται να πέρασε μέσα από το Φυτώριο για να διαφύγει της σύλληψης.

«Τώρα έχεις καταλάβει τι έκανες, αλλά είναι πλέον αργά. Ένα παιδί 14 ετών μπορεί να αισθάνεται σήμερα τεράστιο φόβο ακόμα και για να κυκλοφορήσει στον δρόμο. Εύχομαι να έχεις καταλάβει το τεράστιο λάθος σου», είπε ο πρόεδρος της έδρας απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο, στην λήξη της δίκης.


Πηγή ➤https://www.newsit.g


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου