Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Στα ίχνη των δραστών η ΕΛ.ΑΣ.....Πάρνηθα: Μυστήριο με το κίνητρο της επίθεσης εναντίον των εθελοντών .....Μπαλάσκας: Δεν είναι αυτό που είπαν ότι .....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο εθελοντές στην Πάρνηθα το περασμένο Σάββατο.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, την οποία χαρακτηρίζουν πολύ περίεργη, έχουν χαρτογραφήσει τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες και βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στα ίχνη των νεαρών, οι οποίοι φέρεται να ήταν αυτοί που ξυλοκόπησαν άγρια τους εθελοντές και τους μαχαίρωσαν και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έχουμε και συλλήψεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι δράστες φέρεται να ακολούθησαν τη διαδρομή από τις Αχαρνές (Μενίδι) μέχρι τη θέση Κρύα Πηγή της Φυλής, εκεί δηλαδή που σημειώθηκε η βίαιη επίθεση με θύματα τους δύο εθελοντές.

Η πορεία τους έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής σε ακτίνα περίπου 15 χιλιομέτρων και σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν επτά, όπως ακριβώς έχουν περιγράψει και τα δύο θύματα της επίθεσης, ενώ κινήθηκαν με δύο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες που μετά την επίθεση διέφυγαν με τα οχήματά τους, φέρονται να είναι από την περιοχή του Μενιδίου. Οι Αρχές, εκτός από τον εντοπισμό των υπόπτων, αναζητούν και το κίνητρο της επίθεσης και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ταυτοποιηθούν οι επτά και να συλληφθούν.

Μπαλάσκας: Δεν είναι αυτό που είπαν ότι «κοιμόμασταν και άρχισαν και οι 7 να βαράνε

Μιλώντας στο MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας είπε ότι «σε ένα σημείο στο Μενίδι που κατοικούν Ρωσοπόντιοι έχουν εντοπιστεί κάποια άτομα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει περάσει και η αυτόφωρη διαδικασία. Στην Πάρνηθα ξέρουμε ότι γίνονται πολλά μυστικά νταραβέριαΠαλιότερα υπήρχε το θέμα του χρυσού, είχαμε ναρκωτικά. Δεν νομίζω να υπάρχει εκεί (Πάρνηθα) κάποια φυτεία».

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «η πληροφόρηση που έχω από δύο αστυνομικούς που ασχολούνται με αυτή την υπόθεση είναι ότι θέλουν να γίνουν καλά οι δύο εθελοντές και να τους μιλήσουν. Δεν είναι αυτό που είπαν ότι ‘’κοιμόμασταν και άρχισαν κι οι 7 να βαράνε’’, η Αστυνομία δεν το πιστεύει αυτό».

Πηγή ➤   https://www.enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου