Διάφορες Αναρτήσεις

  •  Ο αστυνομικός που πλάκωσε μόνος του, τους ληστές στους πυροβολισμούς. Ένας αλλά «λύκος». Δείτε πως περιγράφει αυτόπτης τη ληστεία στα Βίλια
    Ο αστυνομικός που πλάκωσε μόνος του, τους ληστές στους πυροβολισμούς. Ένας αλλά «λύκος». Δείτε πως περιγράφει αυτόπτης τη ληστεία στα Βίλια

  • Οργιάζουν οι λαθροϋλοτόμοι στην Πάρνηθα ! ! !
    Οργιάζουν οι λαθροϋλοτόμοι στην Πάρνηθα ! ! !

  • Εξιχνιάστηκαν δυο υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας ...μπραβο στους συναδελφους στην Υ.Δ. Η.Ε. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦ....
    Εξιχνιάστηκαν δυο υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας ...μπραβο στους συναδελφους στην Υ.Δ. Η.Ε. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦ....

  • Οι άγνωστες πτυχές της ιστορίας του αστυνομικού που συνέλαβε δύο φορές τον Βασίλη Παλαιοκώστα.
    Οι άγνωστες πτυχές της ιστορίας του αστυνομικού που συνέλαβε δύο φορές τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

  • Αποτελέσματα αστυνομικών ελέγχων στο κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων
    Αποτελέσματα αστυνομικών ελέγχων στο κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων

  • Τί λένε οι μαρτυρίες... Άφαντος παραμένει ο ιερέας στην Κρήτη
    Τί λένε οι μαρτυρίες... Άφαντος παραμένει ο ιερέας στην Κρήτη

  • 8 συλλήψεις για 130 κιλά κε τα μί νη  και md ma – Η παγίδα σε Ουκρανούς και Ισραηλινούς...που κατέληξαν με χειροπέδες. Φωτο...
    8 συλλήψεις για 130 κιλά κε τα μί νη και md ma – Η παγίδα σε Ουκρανούς και Ισραηλινούς...που κατέληξαν με χειροπέδες. Φωτο...

  •  Μάτι:102 νεκρούς  Νέα ηχητικά ντοκουμέντα επιβεβαιώνουν ότι γνώριζαν για νεκρούς Ολοκληρώθηκε η έρευνα του ανακριτή Αθανάσιου Μαρνέρη
    Μάτι:102 νεκρούς Νέα ηχητικά ντοκουμέντα επιβεβαιώνουν ότι γνώριζαν για νεκρούς Ολοκληρώθηκε η έρευνα του ανακριτή Αθανάσιου Μαρνέρη

  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ΣΚΑΝΔΑΛΟ με ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς! «Δεν φτάνει που πληρώνουμε γ@#*τικα, ΔΕΝ λειτουργούν και αξιοκρατικά! Πάει το ΒΥΣΜΑ σύννεφο! ΑΥΤΗ είναι ρε η δημοκρατία σας;;;»
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ΣΚΑΝΔΑΛΟ με ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς! «Δεν φτάνει που πληρώνουμε γ@#*τικα, ΔΕΝ λειτουργούν και αξιοκρατικά! Πάει το ΒΥΣΜΑ σύννεφο! ΑΥΤΗ είναι ρε η δημοκρατία σας;;;»

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Καταδικάστηκε οικιακή βοηθός από τη Γεωργία, που έκλεψε χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα αξίας 500.000 ευρώ......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τα κοσμήματα φαίνεται πως είχε βγάλει από τραπεζική θυρίδα η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, λίγες ημέρες νωρίτερα, καθώς θα πήγαινε ταξίδι στο εξωτερικό όμως τελικά έκαναν… φτερά

Κάθειρξη πέντε ετών επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σε οικιακή βοηθό που κατηγορείται ότι έκλεψε χρηματοκιβώτιο από διαμέρισμα όπου εργαζόταν στο κέντρο της πόλης.

Η 28χρονη, με καταγωγή από τη Γεωργία, κρίθηκε ενοχή για συνέργεια σε κλοπή, όπως και ο 47χρονος συμπατριώτης της που κατηγορείτο ως συνεργός στην ίδια πράξη. Η κατηγορούμενη, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, επιστρέφει στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο μέρος της ποινής της. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η κλοπή έγινε τον Ιούλιο του 2019 ενώ χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα χρόνια προκειμένου οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, να καταφέρουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Η οικιακή βοηθός, ενεργώντας με τον συνεργό της και δύο ακόμα συμπατριώτες της που ταυτοποιήθηκαν από τις Αρχές ως φυσικοί αυτουργοί, αλλά φαίνεται ότι διέφυγαν στο εξωτερικό, έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο από το διαμέρισμα και απέσπασαν λεία συνολικής αξίας 500.000 ευρώ σε πολύτιμα κοσμήματα και 8.000 ευρώ σε μετρητά.

Τα κοσμήματα αυτά φαίνεται πως είχε βγάλει από τραπεζική θυρίδα η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, λίγες ημέρες νωρίτερα, καθώς θα πήγαινε ταξίδι στο εξωτερικό όμως τελικά έκαναν… φτερά.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή είχαν θέσει στο «κάδρο» των βασικών υπόπτων την οικιακή βοηθό, η οποία είχε στην κατοχή της κλειδί από το διαμέρισμα στο οποίο δε βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης, ενώ κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της και να λύσουν τον «γρίφο» της κλοπής, αξιοποιώντας, μεταξύ άλλων, τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε η 28χρονη με συνεργό της.

Στην απολογία της η 28χρονη αρνήθηκε την κατηγορία και δήλωσε αθώα. Ο 47χρονος συμπατριώτης της που κρίθηκε ένοχος για την ίδια πράξη, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου