Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ενές Καντέρ: καταζητούμενος και επικηρυγμένος από την Τουρκία  «Πρέπει να ενημερώνω το FBI για όπου πηγαίνω – Ο Ερντογάν θα επιτεθεί μια μέρα στην Ελλάδα»
    Ενές Καντέρ: καταζητούμενος και επικηρυγμένος από την Τουρκία «Πρέπει να ενημερώνω το FBI για όπου πηγαίνω – Ο Ερντογάν θα επιτεθεί μια μέρα στην Ελλάδα»

  • ΠΑNIKΟΣ στη Κρήτη | Νεαρή ΚΟΠΕΛΑ κομμάτιασε Αφγανό επενδυτη  που επιτέθηκε να την βιάσει !
    ΠΑNIKΟΣ στη Κρήτη | Νεαρή ΚΟΠΕΛΑ κομμάτιασε Αφγανό επενδυτη που επιτέθηκε να την βιάσει !

  • Σάλος: Σκοπιανός δημοσιογράφος προέτρεψε να βιά σουν δημοσιογράφο των Financial Times!
    Σάλος: Σκοπιανός δημοσιογράφος προέτρεψε να βιά σουν δημοσιογράφο των Financial Times!

  • ΑΝΤΙΟ ΦΑΙΔΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗ! ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 80 ΕΤΩΝ Ο ΓΟΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ. ΕΔΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΡΩΪΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ
    ΑΝΤΙΟ ΦΑΙΔΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗ! ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 80 ΕΤΩΝ Ο ΓΟΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ. ΕΔΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΡΩΪΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ

  • Προσοχή: Οπλισμένοι ληστές στήνουν καρτέρι και ληστεύουν οδηγούς και περίπτερα στην βόρεια Αττική
    Προσοχή: Οπλισμένοι ληστές στήνουν καρτέρι και ληστεύουν οδηγούς και περίπτερα στην βόρεια Αττική

  • Λόγω παγετού.. Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία
    Λόγω παγετού.. Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

  • Πέθανε από το πολύ φαγητό 51χρονη......
    Πέθανε από το πολύ φαγητό 51χρονη......

  • Κατάντησε «κομμάτι» της ζωής μας – Όσα αλλάζει το Facebook στους όρους χρήσης και την πολιτική του
    Κατάντησε «κομμάτι» της ζωής μας – Όσα αλλάζει το Facebook στους όρους χρήσης και την πολιτική του

  • Την ώρα που η χώρα δίνει μάχη για τον τουρισμό,..Ρόδος: Η απόδειξη της αισχροκέρδειας - Πόσο λέτε να πλήρωσε τη βαρελίσια μπύρα που ήπιε σε εστιατόριο;
    Την ώρα που η χώρα δίνει μάχη για τον τουρισμό,..Ρόδος: Η απόδειξη της αισχροκέρδειας - Πόσο λέτε να πλήρωσε τη βαρελίσια μπύρα που ήπιε σε εστιατόριο;

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Πανηγύρι στην Ηλεία έστειλε 37 ανθρώπους σε Κέντρο Υγείας με τροφική δηλητηρίαση Ηλικίας από 15 έως 90 ετών οι ασθενείς......

..
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Ηλικίας από 15 έως 90 ετών οι ασθενείς που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας - Στο πανηγύρι για τον Άγιο Γεώργιο προσφέρθηκε βραστό κρέας και γλυκά

Με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας συνολικά 37 άτομα μετά από πανηγύρι για τον Άγιο Γεώργιο στην Ηλεία.

Σύμφωνα με το ilialive.gr και οι 37 ασθενείς είναι κάτοικοι χωριού της Βουπρασίας που συμμετείχαν στο εορταστικό τραπέζι που είχε στηθεί στον αύλειο χώρο εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου.

Κατά την ίδια πηγή όλοι οι ασθενείς, ηλικίας από 15 έως 90 ετών, είχαν έντονους πόνους στο στομάχι και την κοιλιακή χώρα.

«Όλοι φάγαμε από το ίδιο φαγητό. Υπήρχε βραστό κρέας και γλυκά. Λίγη ώρα μετά άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα. Έντονη αδιαθεσία, πόνοι στην κοιλιά και 37 άτομα καταλήξαμε στο Κέντρο Υγείας με τροφική δηλητηρίαση. Οι γιατροί που εφημέρευαν μας πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, φαρμακευτική αγωγή και ορούς» είπε κάτοικος του χωριού.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διευθυντή του Κ.Υ. Βάρδας, Σταύρο Λεβέντη, οι πρώτοι ασθενείς ήταν δύο αδέρφια 15 και 16 ετών και η μητέρα τους. «Αρχικά νομίσαμε ότι πρόκειται για γαστρεντερίτιδα. Μόλις όμως άρχισαν να έρχονται και άλλοι ασθενείς, οι οποίοι ήταν όλοι από το ίδιο χωριό και βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι, διαπιστώσαμε αμέσως ότι πρόκειται για τροφική δηλητηρίαση. Τα συμπτώματα ήταν έντονα: πόνοι στη κοιλιακή περιοχή, ναυτία, εμετός και διάρροια. Αμέσως παρασχέθηκε η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και διαχειριστήκαμε την κατάσταση στο Κέντρο Υγείας, χωρίς να χρειαστεί καμία διακομιδή. Οι ασθενείς παρέμειναν στην βραχεία νοσηλεία με ορούς και μόλις ένιωσαν καλύτερα επέστρεψαν όλοι στα σπίτια τους. Πάντως μέχρι να ενεργήσουν τα φάρμακα, υπέφεραν από τους πόνους».

Πηγή ➤https://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου