Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Λήστεψαν γιαγιά και δύο ανήλικα παιδιά – Οργή για τους δράστες.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ανάστατος ο Βόλος από το διπλό χτύπημα των δραστών. Οι ληστές έβαλαν αρχικά στο στόχαστρο ηλικιωμένη γυναίκα, μέσα στο σπίτι που έμενε…

Η ληστεία γυναίκας στο διαμέρισμα που έμενε ήταν όπως αποδείχθηκε το πρώτο χτύπημα των δραστών. Αμέσως μετά, στο στόχαστρό τους βρέθηκαν και δύο ανήλικα παιδιά που επέστρεφαν σπίτια τους. Οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν παρά την έγκαιρη κινητοποίηση των αστυνομικών. Η έξαρση της εγκληματικότητας στην πόλη, προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία, που ζητάει ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, με περισσότερες περιπολίες.

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε χθες το βράδυ (08-02-2024) η Αστυνομία στον Βόλο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο δραστών, οι οποίοι στις 22:50 εισέβαλλαν σε μονοκατοικία της οδού Μαραθώνος (κοντά στην οδό Αλαμάνας) και έκλεψαν μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Η άτυχη ηλικιωμένη φώναζε “βοήθεια”. Κάποια στιγμή, γείτονες αντιλήφθηκαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί και ειδοποίησαν το “100”. Τότε, είδαν να βγαίνουν από το σπίτι δύο άνδρες με μαύρα ρούχα και κουκούλες.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, οι δύο δράστες λήστεψαν λίγα μέτρα πιο κάτω και δύο ανήλικα παιδιά, αφαιρώντας ένα ποδήλατο.

Ο ένας εκ των δραστών διέφυγε με το κλεμμένο ποδήλατο και ο δεύτερος πεζός. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.


Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου