Διάφορες Αναρτήσεις

  • Γάζες, φάρμακα και άλλα υλικά θα αγοράζουν οι ασθενείς στα Δημόσια Νοσοκομεία ..ΤΕΛΟΣ τα εμβόλια.
    Γάζες, φάρμακα και άλλα υλικά θα αγοράζουν οι ασθενείς στα Δημόσια Νοσοκομεία ..ΤΕΛΟΣ τα εμβόλια.

  • ΔΕΙΤΕ LIVE το συλλαλητήριο για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
    ΔΕΙΤΕ LIVE το συλλαλητήριο για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

  • Άνθρακας ο θησαυρός: Και το 2019 ο Ερντογάν πανηγύριζε για κοίτασμα φυσικού αερίου
    Άνθρακας ο θησαυρός: Και το 2019 ο Ερντογάν πανηγύριζε για κοίτασμα φυσικού αερίου

  • Φθινοπωρινό το σκηνικό και την Παρασκευή – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία?? Η πρόγνωση του καιρού για Παρασκευή 19 Ιουνίου
    Φθινοπωρινό το σκηνικό και την Παρασκευή – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία?? Η πρόγνωση του καιρού για Παρασκευή 19 Ιουνίου

  • 29χρονη πήγε για διακοπές με τον σύντροφο της και έζησε τον απόλυτο  ........Την ξυ λο κό πη σε και την παράτησε στον δρόμο.& κατέληξε στο νοσοκομείο  ..Δειτε φωτο
    29χρονη πήγε για διακοπές με τον σύντροφο της και έζησε τον απόλυτο ........Την ξυ λο κό πη σε και την παράτησε στον δρόμο.& κατέληξε στο νοσοκομείο ..Δειτε φωτο

  • ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σε κάποια ΔΕΚΟ; ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ σε υπηρεσίες; ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΤΣΙ-ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!
    ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ σε κάποια ΔΕΚΟ; ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ σε υπηρεσίες; ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΤΣΙ-ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!

  • Πετροπόλεμος και ξυλο-φόρτωμα μεταξύ λαθρομεταναστών και ΜΑΤ στην Ειδομένη! Με το ζόρι θέλουν να μπουν στα Σκόπια!
    Πετροπόλεμος και ξυλο-φόρτωμα μεταξύ λαθρομεταναστών και ΜΑΤ στην Ειδομένη! Με το ζόρι θέλουν να μπουν στα Σκόπια!

  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 16 ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ! ΠΥΚΝΟΙ ΚΑΠΝΟΙ «ΠΝΙΓΟΥΝ» ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ  (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 16 ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ! ΠΥΚΝΟΙ ΚΑΠΝΟΙ «ΠΝΙΓΟΥΝ» ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

  • Νεκρός και τέταρτος εργάτης από το δυστύχημα της ΕΛΠΕ.
    Νεκρός και τέταρτος εργάτης από το δυστύχημα της ΕΛΠΕ.

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

- ΕΚΤΑΚΤΟ Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του Τις Αρχές φέρεται να ειδοποίησε ο γιος του δράστη ,ο οποίος είναι αστυνομικός.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τις Αρχές φέρεται να ειδοποίησε ο γιος του δράστη, ο οποίος είναι αστυνομικός

Νεκρός από τα σκάγια καραμπίνας βρέθηκε ένας άνδρας στην αυλή σπιτιού στην Αγία Βαρβάρα το βράδυ του Σαββάτου (24/2).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληρφορίες, φέρεται να τον πυροβόλησε θανάσιμα ο πεθερός του, ενώ, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών.

Τις Αρχές ειδοποίησε ο γιος του δράστη, ο οποίος είναι αστυνομικός.

Συγκεκριμένα, σε τραγωδία κατέληξε ένας καβγάς που είχε ένας 69χρονος με τον 57χρονο γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα, περίπου στις 7:15 το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άνδρες είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό στο σπίτι τους επί της οδού Φιλικής Εταιρείας.

Τότε ο 69χρονος έβγαλε την καραμπίνα και πυροβόλησε κατά του γαμπρού του.

Από τα πυρά ο 57χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα και άφησε την τελευταία του πνοή στην αυλή του σπιτιού.

Για το άγριο επεισόδιο ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και εντόπισε νεκρό τον άτυχο άνδρα.

Παράλληλα εντοπίστηκε και ο 69χρονος που έχει προσαχθεί και δίνει εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκότωσε τον σύζυγο της κόρης του.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr   https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου