Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στη λεωφόρο Παιανίας Μαρκοπούλου......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς στη λεωφόρο Παιανίας – Μαρκοπούλου κατά αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το απόγευμα της Πέμπτης, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έλαβαν σήμα για ύποπτο όχημα στην λεωφόρο Παιανίας – Μαρκοπούλου και συγκεκριμένα έξω από μάντρα αυτοκινήτων. Μόλις έφθασαν στο σημείο και το εντόπισαν, ο οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει για έλεγχο και πυροβόλησε προς την πλευρά των αστυνομικών.

Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. Ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς ωστόσο το ύποπτο όχημα διέφυγε με αποτέλεσμα να έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Δεν σημειώθηκε τραυματισμός αστυνομικών.

Σοβαρό ένοπλο περιστατικό με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ κακοποιού που επέβαινε σε αυτοκίνητο και ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην συμβολή της Λεωφόρου Μαρκοπούλου και Ιωάννη Μεταξά στην Παιανία.

Αστυνομικοί έλαβαν σήμα για ύποπτο αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από μάντρα αυτοκινήτων. Μόλις οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ προσέγγισαν το αυτοκίνητο για να το ελέγξουν, ένα άτομο, κατά πληροφορίες 25χρονος Ρομά, πυροβόλησε εναντίον τους τουλάχιστον 6 φορές, με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν τα πυρά.

Στην συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου, ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε.



.
Πηγή ➤https://www.protothema.gr    https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου